2022-23 Eğitim Öğretim Yılında Maltepe'de İlk Ders Zili Çaldı

EĞİTİM 13.09.2022 - 05:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2891+ kez okundu.
 

2022-23 Eğitim Öğretim Yılında Maltepe'de İlk Ders Zili Çaldı

Maltepe’de TEV Nezahat Boz İlkokulunda tören düzenlendi. Törene AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can öğrencilerin ilk gününe eşlik etti.
2022-23 Eğitim Öğretim Yılında Maltepe'de İlk Ders Zili Çaldı Tüm Türkiye’de bu sabah çalan ilk zil ile 2022-23 eğitim öğretim yılı başladı. Maltepe’de  TEV Nezahat Boz  İlkokulunda tören düzenlendi. Törene AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can  öğrencilerin ilk gününe eşlik etti.   AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti.     BAHRİ TİRYAKİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN Programda konuşan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki  ''Yeni eğitim-öğretim dönemi için ilk zil çaldı. Güzel bir yaz tatilinin ardından, çocuklarımız bugün tekrar eğitim yuvalarına kavuştular. 2022-2023 eğitim öğretim dönemi tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi   MİLLETVEKİLİ BOYRAZ  BAŞARILI BİR DÖNEM OLMASINI DİLİYORUM Son olarak kürsüden bir konuşma yapan  AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz ''Sevgili öğrenciler,değerli velilerimiz ve çok değerli öğretmenlerimiz! 2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin sizlere ve eğitim camiasına hizmet veren tüm herkes için hayırlı ve başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Rab'bim öğrencilerimize zihin açıklığı versin inşallah.'' dedi    İlk ders zilini çalan Bahri Tiryaki, öğrencilere saksıda çiçek hediye etti. Tiryaki ve veliler daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan folklor gösterisini izledi. AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can ile birlikte sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle de bir süre sohbet etti.
Maltepe’de TEV Nezahat Boz İlkokulunda tören düzenlendi. Törene AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can öğrencilerin ilk gününe eşlik etti.

2022-23 Eğitim Öğretim Yılında Maltepe'de İlk Ders Zili Çaldı

Tüm Türkiye’de bu sabah çalan ilk zil ile 2022-23 eğitim öğretim yılı başladı. Maltepe’de  TEV Nezahat Boz  İlkokulunda tören düzenlendi.

Törene AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can  öğrencilerin ilk gününe eşlik etti.

 

AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti.

 

 

BAHRİ TİRYAKİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Programda konuşan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki  ''Yeni eğitim-öğretim dönemi için ilk zil çaldı.

Güzel bir yaz tatilinin ardından, çocuklarımız bugün tekrar eğitim yuvalarına kavuştular.

2022-2023 eğitim öğretim dönemi tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi

 

MİLLETVEKİLİ BOYRAZ  BAŞARILI BİR DÖNEM OLMASINI DİLİYORUM

Son olarak kürsüden bir konuşma yapan  AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz

''Sevgili öğrenciler,değerli velilerimiz ve çok değerli öğretmenlerimiz! 2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin sizlere ve eğitim camiasına hizmet veren tüm herkes için hayırlı ve başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Rab'bim öğrencilerimize zihin açıklığı versin inşallah.'' dedi 

 

İlk ders zilini çalan Bahri Tiryaki, öğrencilere saksıda çiçek hediye etti. Tiryaki ve veliler daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan folklor gösterisini izledi.

AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Milli eğitim Müdürü Soner Can ile birlikte sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.