AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ

SİYASİ PARTİLER 07.01.2020 - 20:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1635+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ "MALTEPESPORUN ELİNDEN TESİSLERİN ALINMASINA İZİN VERMEYİZ !" Maltepespor kulüp başkanı Ercan Konak'ın sosyal medya hesabından Kanal İstanbul projesine yaptığı eleştiri üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ile ilgili yaptığı ve yargıya intikal eden paylaşımı nedeniyle kamuoyunda spekülasyonlar devam ediyor. Bu spekülasyonlardan biri olan "Maltepesporun kiralık  tesislerinin" AK Parti'liler tarafından elinden alınacağı iddiaları kamuoyunda oldukça  yaygınlaştı. Konuyla ilgili olarak gazetemiz  imtiyaz sahibi Melek Köselerden bu gün saat 15.00'de AK Parti  İlçe teşkilatının  yerel siyasette  siyasal  tecrübeleri ve deneyimleri engin olarak tanınan  ilçe başkanı Mehmet Erikçi ile yaklaşık bir saat görüştü. Başkan Erikci  Melek Köselerden'in "AK Parti yetkililerinin Maltepesporun tesislerini elinden alacağı söylentilerine açıklık getirirmisiniz" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi. Erikci "Maltepespor tüm Maltepelilerin göz bebeğidir. Her Maltepeli'nin Maltepespora  aynı değeri  ve önemi verdiğini düşünüyorum. Bu nedenle Maltepespor bu dönem kulüp başkanının tutarsız söylemlerinden dolayı zarar görmemelidir. Haklarımız saklı kalmak şartıyla buna bizde izin vermeyiz!"dedi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ "MALTEPESPORUN ELİNDEN TESİSLERİN ALINMASINA İZİN VERMEYİZ !"

Maltepespor kulüp başkanı Ercan Konak'ın sosyal medya hesabından Kanal İstanbul projesine yaptığı eleştiri üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ile ilgili yaptığı ve yargıya intikal eden paylaşımı nedeniyle kamuoyunda spekülasyonlar devam ediyor.
Bu spekülasyonlardan biri olan "Maltepesporun kiralık  tesislerinin" AK Parti'liler tarafından elinden alınacağı iddiaları kamuoyunda oldukça  yaygınlaştı.
Konuyla ilgili olarak gazetemiz  imtiyaz sahibi Melek Köselerden bu gün saat 15.00'de AK Parti  İlçe teşkilatının  yerel siyasette  siyasal  tecrübeleri ve deneyimleri engin olarak tanınan  ilçe başkanı Mehmet Erikçi ile yaklaşık bir saat görüştü.
Başkan Erikci  Melek Köselerden'in "AK Parti yetkililerinin Maltepesporun tesislerini elinden alacağı söylentilerine açıklık getirirmisiniz" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi.
Erikci "Maltepespor tüm Maltepelilerin göz bebeğidir. Her Maltepeli'nin Maltepespora  aynı değeri  ve önemi verdiğini düşünüyorum. Bu nedenle Maltepespor bu dönem kulüp başkanının tutarsız söylemlerinden dolayı zarar görmemelidir. Haklarımız saklı kalmak şartıyla buna bizde izin vermeyiz!"dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.