AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN GÜLSUYU İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

GÜNDEM 27.05.2019 - 08:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1175+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN GÜLSUYU İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN GÜLSUYU İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA Maltepe İlçe Seçim Merkezi’nin, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nden Müzahir Sille Spor Salonu’na alınmasını isteyen Ak Parti Maltepe yönetimi, bu konuda bir dilekçe verdi. İlçe Başkanı Mehmet Erikçi imzasıyla verilen dilekçede,  Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Maltepe Belediyesi’ne bağlı olduğu ve buranın Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosu olarak kullandığı öne sürüldü.  Bir diğer gerekçe maddesinde ise, “Türkan Saylan Kültür Merkezi konum olarak, terör örgütü sempatizanlarının konuşlandığı, normal bir vatandaşın dahi özgür bir şekilde sınırlarına giremediği Gülsuyu mahalle sınırlarına çok yakındır” ifadeleri kullanılmıştı,Sosyal medya üzerinden ve Gülsuyu mahallesinde bulunan STK temsilcilerinden gelen tepkiler üzerine   AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı;    **Gülsuyu Mahallesinde yaşayan halkımız ile hicbir zaman bir sıkıntımız olmadı, olmayacak. **Herkes bilirki Gülsuyu Planları noktasında da Tapu Problemlerinin çözülmesi noktasında da gerekli desteği verdik vermeye devam edeceğiz. **CHP'li bazı yöneticilerin sözlerimizi çarpıtmasından başka bir şey değildir. Onların Derdi Başka. (TSKM) **Gülsuyu Mahallesi Sakinlerimizi Iftar sonrası Ilçe Başkanlığımıza Çay Içmeye Davet Ediyorum. **Alnımız ak başımız dik. Zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. **Bu Mübarek Ramazan ayında kırdık ise bir gönül af ola. ** Sağlıcakla, selametle kalınız.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN GÜLSUYU İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Maltepe İlçe Seçim Merkezi’nin, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nden Müzahir Sille Spor Salonu’na alınmasını isteyen Ak Parti Maltepe yönetimi, bu konuda bir dilekçe verdi. İlçe Başkanı Mehmet Erikçi imzasıyla verilen dilekçede,  Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Maltepe Belediyesi’ne bağlı olduğu ve buranın Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosu olarak kullandığı öne sürüldü.  Bir diğer gerekçe maddesinde ise,

“Türkan Saylan Kültür Merkezi konum olarak, terör örgütü sempatizanlarının konuşlandığı, normal bir vatandaşın dahi özgür bir şekilde sınırlarına giremediği Gülsuyu mahalle sınırlarına çok yakındır” ifadeleri kullanılmıştı,Sosyal medya üzerinden ve Gülsuyu mahallesinde bulunan STK temsilcilerinden gelen tepkiler üzerine  

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı;

  

**Gülsuyu Mahallesinde yaşayan halkımız ile hicbir zaman bir sıkıntımız olmadı, olmayacak.

**Herkes bilirki Gülsuyu Planları noktasında da Tapu Problemlerinin çözülmesi noktasında da gerekli desteği verdik vermeye devam edeceğiz.

**CHP'li bazı yöneticilerin sözlerimizi çarpıtmasından başka bir şey değildir. Onların Derdi Başka. (TSKM)

**Gülsuyu Mahallesi Sakinlerimizi Iftar sonrası Ilçe Başkanlığımıza Çay Içmeye Davet Ediyorum.

**Alnımız ak başımız dik. Zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

**Bu Mübarek Ramazan ayında kırdık ise bir gönül af ola.

** Sağlıcakla, selametle kalınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.