AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN MALTEPE MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

SİYASİ PARTİLER 05.09.2020 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2206+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN MALTEPE MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN MALTEPE MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci,Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile birlikte MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan'ı ziyaret etti. Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikci ,Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile birlikte  MHP Maltepe İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ömer Lefzan Başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Maltepe İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı  Mehmet Erikci  ve Ak Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , MHP Maltepe İlçe Başkanı  Ömer Lefzan  ve MHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikci  ve Yönetimine hayırlı olsun ziyareti olan buluşmada Cumhur İttifakı'nın paydaşları olan Ak Parti Ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Maltepe'deki temsilcileri , Maltepe , İstanbul ve Ülke genelindeki gelişmeleri değerlendirerek bir süre sohbet ettiler. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bir seçim işbirliğinden çok öte Türkiye Cumhuriyet'nin beksaını ve 2023 , 2053 , 2071 hedeflerine ve vizyonuna uygun hamlelerin gerçekleştirimesi için kurdukları '' Cumhur İttifakı ''nın Maltepe ve İstanbul'da güçlü bir şekilde temsili ve yaşatılması için güç birliğinin artarak sürdürülmesi noktasında duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı ziyaret hatıra resim çekimleri ile son buldu.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERİKCİ'DEN MALTEPE MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci,Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile birlikte MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikci ,Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile birlikte  MHP Maltepe İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ömer Lefzan Başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Maltepe İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı  Mehmet Erikci  ve Ak Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , MHP Maltepe İlçe Başkanı  Ömer Lefzan  ve MHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikci  ve Yönetimine hayırlı olsun ziyareti olan buluşmada Cumhur İttifakı'nın paydaşları olan Ak Parti Ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Maltepe'deki temsilcileri , Maltepe , İstanbul ve Ülke genelindeki gelişmeleri değerlendirerek bir süre sohbet ettiler.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bir seçim işbirliğinden çok öte Türkiye Cumhuriyet'nin beksaını ve 2023 , 2053 , 2071 hedeflerine ve vizyonuna uygun hamlelerin gerçekleştirimesi için kurdukları '' Cumhur İttifakı ''nın Maltepe ve İstanbul'da güçlü bir şekilde temsili ve yaşatılması için güç birliğinin artarak sürdürülmesi noktasında duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı ziyaret hatıra resim çekimleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.