AK Parti Maltepe’de Bayram Coşkusu

SİYASİ PARTİLER 05.06.2019 - 07:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2341+ kez okundu.
 

AK Parti Maltepe’de Bayram Coşkusu

AK Parti Maltepe’de Bayram Coşkusu     AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine coşku içerisinde geçerken, programa teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi     Birlik ve Beraberlik Vurgusu Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı bu bayram da yine yoğun bir katılıma sahne oldu. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları verdi.  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekilleri  Erol Kaya,Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu,İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öğün AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.  Tempoyu düşürmeden çalışmaya devam Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma töreninde konuşma yapan İlçe Gençlik Kolları Serdar Denizmen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit ,  AK Parti teşkilatları olarak tempoyu düşürmeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. AK Parti İstanbul Milletvekilleri  Erol Kaya,Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu 'da  yaptığı konuşmalarda tüm teşkilatın bayramını kutlayarak “Ramazan Bayramı’nda yine AK Parti’ye gönül veren teşkilatımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz dediler.    AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erikci   AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkci “Bugün Maltepe’de teşkilatımız ile bir araya gelerek bayramlaşıyoruz. Ben AK teşkilatlarımızın tüm üyelerine ve ailelerine hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleri ile bayramların bizi birbirimize daha da yakınlaştıracağına inanıyorum” dedi.

AK Parti Maltepe’de Bayram Coşkusu  

 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine coşku içerisinde geçerken, programa teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi 

 

 Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı bu bayram da yine yoğun bir katılıma sahne oldu. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekilleri  Erol Kaya,Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu,İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öğün AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

 Tempoyu düşürmeden çalışmaya devam

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma töreninde konuşma yapan İlçe Gençlik Kolları Serdar Denizmen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit ,  AK Parti teşkilatları olarak tempoyu düşürmeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri  Erol Kaya,Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu 'da  yaptığı konuşmalarda tüm teşkilatın bayramını kutlayarak “Ramazan Bayramı’nda yine AK Parti’ye gönül veren teşkilatımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz dediler. 

 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erikci  

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkci “Bugün Maltepe’de teşkilatımız ile bir araya gelerek bayramlaşıyoruz. Ben AK teşkilatlarımızın tüm üyelerine ve ailelerine hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleri ile bayramların bizi birbirimize daha da yakınlaştıracağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.