AK PARTİ MALTEPE'DE ERİKCİ DÖNEMİ KAPANIYOR

SİYASİ PARTİLER 24.10.2020 - 21:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1177+ kez okundu.
 

AK PARTİ MALTEPE'DE ERİKCİ DÖNEMİ KAPANIYOR

AK PARTİ MALTEPE'DE ERİKCİ DÖNEMİ KAPANIYOR AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi. 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındı. MEVCUT BAŞKANIYLA DEVAM EDİLMEYECEK İLÇELER Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla, ve Gaziosmanpaşa ilçe Başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi. AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ''Cumhuraşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Tensipleri ile 15 Nisan 2018 tarihinden beri onurla yürüttüğüm AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevime,İl Başkanlığımız ile yaptığımız istişare sonucunda,Olağan Kongreye kadar devam edeceğimi,Olağan Kongrede aday olmayacağımı Maltepe kamuoyuna saygı ile arzediyorum.  Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum, başta İl Başkanımız Sn.Bayram Şenocak olmak üzere, Teşkilatımızın tüm kademelerindeki yol arkadaşlarımıza teşekkür eder,yeni görev alacak arkadaşlara başarılar dilerim.''dedi Mehmet ERİKCİ AK Parti Maltepe İlçe Başkanı

AK PARTİ MALTEPE'DE ERİKCİ DÖNEMİ KAPANIYOR

AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi. 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındı.

MEVCUT BAŞKANIYLA DEVAM EDİLMEYECEK İLÇELER

Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla, ve Gaziosmanpaşa ilçe Başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi.

AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

''Cumhuraşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Tensipleri ile 15 Nisan 2018 tarihinden beri onurla yürüttüğüm AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevime,İl Başkanlığımız ile yaptığımız istişare sonucunda,Olağan Kongreye kadar devam edeceğimi,Olağan Kongrede aday olmayacağımı Maltepe kamuoyuna saygı ile arzediyorum. 

Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum, başta İl Başkanımız Sn.Bayram Şenocak olmak üzere, Teşkilatımızın tüm kademelerindeki yol arkadaşlarımıza teşekkür eder,yeni görev alacak arkadaşlara başarılar dilerim.''dedi

Mehmet ERİKCİ
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.