AK Parti Maltepe'den Teşkilat İftarı

SİYASİ PARTİLER 23.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1992+ kez okundu.
 

AK Parti Maltepe'den Teşkilat İftarı

  AK Parti Maltepe'den Teşkilat İftarı   AK Parti, Maltepe sahilinde bulunan Orhangazi Parkı’nda bulunan İdealtepe Sahilspor Tesisleri içinde yaklaşık 2 bin partilinin katıldığı Dünden Bugüne Büyük Teşkilat İftarı’nda partilileri buluşturdu. AK Parti Maltepe İlçe teşkilatı, ilçe başkanlığının düzenlediği Dünden Bugüne Büyük Teşkilat İftarı’nda buluştu. Maltepe sahilinde bulunan Orhangazi Parkı’nda bulunan İdealtepe Sahilspor Tesisleri içinde düzenlenen iftar programına AK Parti Maltepe’de kuruluşundan bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev alan partililer katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar proramına AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayraım Şenocak da katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Erikci ve başkan yardımcılaı iftara katılanları girişte karşılarken tek tek hoşgeldiniz dedi. Bir selamlama konuşması yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, Şimdi İstanbul’a sahip çıkma zamanı “Şimdi İstanbul’a sahip çıkma zamanı, Maltepe’ye sahip çıkma zamanı, oylara sahip çıkma zamanı, çok çalışma ve iyi işler yapma zamanı, tüm teşkilat mensuplarıma hayırlı iftarlar diliyorum. Bu kutlu davaya hizmet eden sizlere bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Programda konuşan AK Parti İstanbul İl başkanı Bayram Şenocak da şunları söyledi; Hizmet belediyeciliğini en iyi biz yaparız “31 Mart seçim sürecindeki emeklerinize teşekkür ediyorum. Ancak hepimizin bildiği gibi süreç bitmedi. 23 Haziran’a kadar tüm sorumluluklarımızı yerine getirip, tek bir vatandaşımızın oyunun heba olmaması için var gücümüzle çalışmamı gerekiyor. Hizmet belediyeciliğini en iyi biz yaparız. Bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.Tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden çok çalışacağız. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirsek, zafer kaçınılmaz. İstanbul’un yönetimini ehliyetsiz ellere bırakamayız.”         

 

AK Parti Maltepe'den Teşkilat İftarı

 

AK Parti, Maltepe sahilinde bulunan Orhangazi Parkı’nda bulunan İdealtepe Sahilspor Tesisleri içinde yaklaşık 2 bin partilinin katıldığı Dünden Bugüne Büyük Teşkilat İftarı’nda partilileri buluşturdu.

AK Parti Maltepe İlçe teşkilatı, ilçe başkanlığının düzenlediği Dünden Bugüne Büyük Teşkilat İftarı’nda buluştu.

Maltepe sahilinde bulunan Orhangazi Parkı’nda bulunan İdealtepe Sahilspor Tesisleri içinde düzenlenen iftar programına AK Parti Maltepe’de kuruluşundan bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev alan partililer katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar proramına AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayraım Şenocak da katıldı.

İlçe Başkanı Mehmet Erikci ve başkan yardımcılaı iftara katılanları girişte karşılarken tek tek hoşgeldiniz dedi.

Bir selamlama konuşması yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci,

Şimdi İstanbul’a sahip çıkma zamanı

“Şimdi İstanbul’a sahip çıkma zamanı, Maltepe’ye sahip çıkma zamanı, oylara sahip çıkma zamanı, çok çalışma ve iyi işler yapma zamanı, tüm teşkilat mensuplarıma hayırlı iftarlar diliyorum. Bu kutlu davaya hizmet eden sizlere bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Programda konuşan AK Parti İstanbul İl başkanı Bayram Şenocak da şunları söyledi;

Hizmet belediyeciliğini en iyi biz yaparız

“31 Mart seçim sürecindeki emeklerinize teşekkür ediyorum. Ancak hepimizin bildiği gibi süreç bitmedi. 23 Haziran’a kadar tüm sorumluluklarımızı yerine getirip, tek bir vatandaşımızın oyunun heba olmaması için var gücümüzle çalışmamı gerekiyor.

Hizmet belediyeciliğini en iyi biz yaparız. Bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.Tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden çok çalışacağız.

Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirsek, zafer kaçınılmaz. İstanbul’un yönetimini ehliyetsiz ellere bırakamayız.”

 

  

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.