AK PARTİ MALTEPE İLÇE KONGRESİ YAPILIYOR

SİYASİ PARTİLER 13.01.2021 - 10:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1152+ kez okundu.
 

AK PARTİ MALTEPE İLÇE KONGRESİ YAPILIYOR

Maltepe ilçe Teşkilatının bir süre ertelenen ilçe kongresi , 13 Ocak 2020 tarihinde (bugün) Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda yapılacak.
AK PARTİ MALTEPE İLÇE KONGRESİ YAPILIYOR AK Parti İstanbul'da yeni yılın ilk ilçe kongreleri başladı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongreler büyük bir coşkuyla gerçekleştiriliyor. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösteriliyor. Maltepe ilçe Teşkilatının bir süre ertelenen ilçe kongresi , 13 Ocak 2020 tarihinde (bugün) Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda  yapılacak.  AK Parti Maltepe İlçe başkanlığı 7. olağan kongresi 13 Ocak 2020 tarihinde Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda bilim kurulu kurallarına uygun olarak gerçekleşecek. Maltepe için inandığın yolda yürü sloganıyla kongreye hazırlanan AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak kongreyi gerçekleştirecek.
Maltepe ilçe Teşkilatının bir süre ertelenen ilçe kongresi , 13 Ocak 2020 tarihinde (bugün) Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda yapılacak.

AK PARTİ MALTEPE İLÇE KONGRESİ YAPILIYOR

AK Parti İstanbul'da yeni yılın ilk ilçe kongreleri başladı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongreler büyük bir coşkuyla gerçekleştiriliyor. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösteriliyor.

Maltepe ilçe Teşkilatının bir süre ertelenen ilçe kongresi , 13 Ocak 2020 tarihinde (bugün) Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda  yapılacak.
 
AK Parti Maltepe İlçe başkanlığı 7. olağan kongresi 13 Ocak 2020 tarihinde Saat 15.30'da Müzahir Sille Spor Salonunda bilim kurulu kurallarına uygun olarak gerçekleşecek.

Maltepe için inandığın yolda yürü sloganıyla kongreye hazırlanan AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak kongreyi gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.