AK PARTİ MALTEPE'NİN KAN VER,CAN VER KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

SAĞLIK 11.07.2020 - 12:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2343+ kez okundu.
 

AK PARTİ MALTEPE'NİN KAN VER,CAN VER KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

AK PARTİ MALTEPE'NİN KAN VER,CAN VER KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, Kızılay İstanbul Şubesi işbirliğinde başlattığı üç günlük kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi var.   AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci’ın imzasını taşıyan bildiride Maltepe halkının kan bağışı kampanyasına destek olması istenmişti.   “Kan Ver Can Ver” sloganı ile başlatılan kampanya üç gün süre ile devam edecek 10 Temmuz 2020 Cuma günü saat 12.00’da Maltepe Meydanı’nda başlayan  kan bağışı kampanyası 12 Temmuz pazar günü gece saat 24.00’a kadar sürecek.Maltepe’de düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında  Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen,Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri,ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş, Kızılay Kan Bağışı alanında gerekli formu doldurarak kan bağışında bulundular. Başkan Mehmet Erikci ;Sorumluluğumuz Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Erikci, “Herkes, her an kana ihtiyacı olabileceğini asla unutmamalıdır. Hem kendi sağlığımız hem de ihtiyacı olan insanlar için her yıl düzenli olarak kan bağışında bulunmalıyız. Kan bağışında bulunmayı toplumsal bir olay olarak görmeliyiz. Bağışladığımız bir damla kanın bir can olduğunu asla unutmamalıyız.  Kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi. Başkan Sevim Çelik Koçyiğit; Hayat demek Vatandaşları kan bağışına karşı duyarlı olmaya davet eden Başkan Sevim Çelik Koçyiğit, “Kan demek hayat demektir. Yapacağınız kan bağışları bir hayatın kurtulmasına vesile olabilir. Bu sebeple vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum.  Bağışlanan her kan kurtarılan 3 Can, Kan bağışı hayat kurtarır.Maltepe Meydanda sizleri bekliyoruz.Kan Ver Hayat Kurtar! dedi.

AK PARTİ MALTEPE'NİN KAN VER,CAN VER KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, Kızılay İstanbul Şubesi işbirliğinde başlattığı üç günlük kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi var. 

 AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci’ın imzasını taşıyan bildiride Maltepe halkının kan bağışı kampanyasına destek olması istenmişti.  

“Kan Ver Can Ver” sloganı ile başlatılan kampanya üç gün süre ile devam edecek 10 Temmuz 2020 Cuma günü saat 12.00’da Maltepe Meydanı’nda başlayan  kan bağışı kampanyası 12 Temmuz pazar günü gece saat 24.00’a kadar sürecek.Maltepe’de düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında  Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen,Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri,ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş, Kızılay Kan Bağışı alanında gerekli formu doldurarak kan bağışında bulundular.

Başkan Mehmet Erikci ;Sorumluluğumuz

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Erikci, “Herkes, her an kana ihtiyacı olabileceğini asla unutmamalıdır. Hem kendi sağlığımız hem de ihtiyacı olan insanlar için her yıl düzenli olarak kan bağışında bulunmalıyız. Kan bağışında bulunmayı toplumsal bir olay olarak görmeliyiz. Bağışladığımız bir damla kanın bir can olduğunu asla unutmamalıyız.  Kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi.

Başkan Sevim Çelik Koçyiğit; Hayat demek

Vatandaşları kan bağışına karşı duyarlı olmaya davet eden Başkan Sevim Çelik Koçyiğit, “Kan demek hayat demektir. Yapacağınız kan bağışları bir hayatın kurtulmasına vesile olabilir. Bu sebeple vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum.  Bağışlanan her kan kurtarılan 3 Can, Kan bağışı hayat kurtarır.Maltepe Meydanda sizleri bekliyoruz.Kan Ver Hayat Kurtar! dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.