AK Parti Meclis Üyesi Maltepe Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti

SİYASİ PARTİLER 13.06.2019 - 11:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1937+ kez okundu.
 

AK Parti Meclis Üyesi Maltepe Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti

AK Parti Meclis Üyesi Maltepe Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti Maltepe Giresunlular Derneği Ziyaretinde AK Parti Maltepe Belediye Meclis üyesi Nazmi Korkmaz ’ı  Maltepe Giresunlular Dernek Başkanı Erdi Akşen, geçmiş dönem Maltepe Belediye Başkan yardımcısı İlyas Halilbeyoğlu, Maltepe Giresunlılar derneği geçmiş dönem başkanı Fuat Ergül,Hakan Öztürk,Yalçın Öztürk ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ile dernek Üyeleri Karşıladı. ERDİ AKŞEN “BİZLERİ HİÇBİR ZAMAN KIRMADI” Ziyareti için Nazmi Korkmaz’a teşekkür eden dernek başkanı Erdi Akşen,  Meclis üyemizin görevinin hayırlı olması temenni ediyoruz , siyasi parti ayırmaksızın hemşehrilerimizin yönetsel görev almasından dolayı mutluyuz .Derneğimiz ve üyelerimiz adına kendisine derneğimize göstermiş olduğu ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Nazmi Korkmaz  ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisi için Giresun ve Giresunluların ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

AK Parti Meclis Üyesi Maltepe Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti

Maltepe Giresunlular Derneği Ziyaretinde AK Parti Maltepe Belediye Meclis üyesi Nazmi Korkmaz ’ı 

Maltepe Giresunlular Dernek Başkanı Erdi Akşen, geçmiş dönem Maltepe Belediye Başkan yardımcısı İlyas Halilbeyoğlu,

Maltepe Giresunlılar derneği geçmiş dönem başkanı Fuat Ergül,Hakan Öztürk,Yalçın Öztürk ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ile dernek Üyeleri Karşıladı.

ERDİ AKŞEN “BİZLERİ HİÇBİR ZAMAN KIRMADI”

Ziyareti için Nazmi Korkmaz’a teşekkür eden dernek başkanı Erdi Akşen,  Meclis üyemizin görevinin hayırlı olması temenni ediyoruz , siyasi parti ayırmaksızın hemşehrilerimizin yönetsel görev almasından dolayı mutluyuz .Derneğimiz ve üyelerimiz adına kendisine derneğimize göstermiş olduğu ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Nazmi Korkmaz  ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisi için Giresun ve Giresunluların ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.