Akar ve Soylu’dan, iki partiye Gara ziyareti

GÜNDEM 16.02.2021 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2248+ kez okundu.
 

Akar ve Soylu’dan, iki partiye Gara ziyareti

Ankara'da sürpriz görüşme... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını bugün ayrı ayrı ziyaret etti.
Akar ve Soylu’dan, iki partiye ‘Gara’ ziyareti Ankara'da sürpriz görüşme... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını bugün ayrı ayrı ziyaret etti. Ziyaretlerin, Meclis'teki Gara operasyonu bilgilendirmesinden önce olması dikkati çekti... TBMM Genel Kurulu’nda bugün Gara operasyonuyla ilgili genel görüşme yapılacak. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündem dışı söz alarak bilgilendirme yapacak. Akar ve Soylu bugün saat 12.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu ziyaret etti. İki bakan saat 14.00’da da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i ziyaret etti. Görüşmelerin konusunun GARA operasyonuyla ilgili bir bilgilendirme olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü teröristlerin Gara’da 13 Türk vatandaşını katletmesiyle ilgili olarak dün şunları söylemişti: İşin gerçeği nedir bunları anlatacağız. Bunları arkadaşlarımız anlatacaklar. İşin içinde olan bizzat Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım, İçişleri Bakanım anlatacaklar ki hakikat ortaya çıkacak.
Ankara'da sürpriz görüşme... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını bugün ayrı ayrı ziyaret etti.

Akar ve Soylu’dan, iki partiye ‘Gara’ ziyareti

Ankara'da sürpriz görüşme... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını bugün ayrı ayrı ziyaret etti. Ziyaretlerin, Meclis'teki Gara operasyonu bilgilendirmesinden önce olması dikkati çekti...

TBMM Genel Kurulu’nda bugün Gara operasyonuyla ilgili genel görüşme yapılacak. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündem dışı söz alarak bilgilendirme yapacak. Akar ve Soylu bugün saat 12.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu ziyaret etti.

İki bakan saat 14.00’da da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i ziyaret etti. Görüşmelerin konusunun GARA operasyonuyla ilgili bir bilgilendirme olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü teröristlerin Gara’da 13 Türk vatandaşını katletmesiyle ilgili olarak dün şunları söylemişti: İşin gerçeği nedir bunları anlatacağız. Bunları arkadaşlarımız anlatacaklar. İşin içinde olan bizzat Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım, İçişleri Bakanım anlatacaklar ki hakikat ortaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.