Ali Babacan 60 il başkanını belirledi

SİYASİ PARTİLER 03.08.2020 - 08:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1848+ kez okundu.
 

Ali Babacan 60 il başkanını belirledi

Ali Babacan 60 il başkanını belirledi    İşte Deva Partisi İl Başkanları listesi Ali Babacan'ın genel başkan olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nde teşkilatlanma çalışmaları hızlandı. DEVA Partisi'nde 60 il başkanı belirlendi, il başkanlarından 5'i kadın    DEVA Partisi‘nde 60 il başkanı belirlendi, il başkanlarından 5’i kadın. Babacan, kurulan 18 bölge komisyonunun parti il ve ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen kişilerle ilgili çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. Bu kapsamda açıklanan ilk il başkanı Seyit Karaca olmuştu. Karaca Konya İl Başkanı olarak belirlenmişti. İşte il başkanları listesi:    

Ali Babacan 60 il başkanını belirledi   

İşte Deva Partisi İl Başkanları listesi

Ali Babacan'ın genel başkan olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nde teşkilatlanma çalışmaları hızlandı. DEVA Partisi'nde 60 il başkanı belirlendi, il başkanlarından 5'i kadın   

DEVA Partisi‘nde 60 il başkanı belirlendi, il başkanlarından 5’i kadın.

Babacan, kurulan 18 bölge komisyonunun parti il ve ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen kişilerle ilgili çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. Bu kapsamda açıklanan ilk il başkanı Seyit Karaca olmuştu. Karaca Konya İl Başkanı olarak belirlenmişti.

İşte il başkanları listesi:

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.