Ali Babacan'dan Şehir Üniversitesi'ne Destek Mesajı

SİYASİ PARTİLER 30.06.2020 - 11:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2206+ kez okundu.
 

Ali Babacan'dan Şehir Üniversitesi'ne Destek Mesajı

Ali Babacan'dan Şehir Üniversitesi'ne Destek Mesajı DEVA Partisi lideri Ali Babacan, ‘borç’ bahanesi ile el konulup Marmara Üniversitesi'ne devredilen İstanbul Şehir Üniversitesi'nin Cumhurbaşkanı Kararı ile kapatılmasına, 'Yaşanan süreç tamamen hukuk dışı ve iktidarın hasmane tutumundan ibarettir' sözleri ile tepki gösterdi. ‘Borç’ bahanesi ile el konulup Marmara Üniversitesi'ne devredilen İstanbul Şehir Üniversitesi'nin faaliyet izninin kaldırılmasına dair karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararla beraber Bilim ve Sanat Vakfı’nın kurduğu İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kapısına resmen kilit vuruldu. 'SÜREÇ HUKUK DIŞI VE İKTİDARIN HASMANE TUTUMUNDAN İBARET' "Şehir Üniversitesi’nin Cumhurbaşkanı Kararı ile kapatıldığını öğrenmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Yaşanan süreç tamamen hukuk dışı ve iktidarın hasmane tutumundan ibarettir. Şehirli tüm arkadaşlarımın okullarını yaşatmak için gösterdikleri çabayı saygıyla selamlıyorum."  

Ali Babacan'dan Şehir Üniversitesi'ne Destek Mesajı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, ‘borç’ bahanesi ile el konulup Marmara Üniversitesi'ne devredilen İstanbul Şehir Üniversitesi'nin Cumhurbaşkanı Kararı ile kapatılmasına, 'Yaşanan süreç tamamen hukuk dışı ve iktidarın hasmane tutumundan ibarettir' sözleri ile tepki gösterdi.

‘Borç’ bahanesi ile el konulup Marmara Üniversitesi'ne devredilen İstanbul Şehir Üniversitesi'nin faaliyet izninin kaldırılmasına dair karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu kararla beraber Bilim ve Sanat Vakfı’nın kurduğu İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kapısına resmen kilit vuruldu.

'SÜREÇ HUKUK DIŞI VE İKTİDARIN HASMANE TUTUMUNDAN İBARET'

"Şehir Üniversitesi’nin Cumhurbaşkanı Kararı ile kapatıldığını öğrenmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Yaşanan süreç tamamen hukuk dışı ve iktidarın hasmane tutumundan ibarettir. Şehirli tüm arkadaşlarımın okullarını yaşatmak için gösterdikleri çabayı saygıyla selamlıyorum."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.