Altayçeşme Mahalle Muhtarlığı Artık Cebinizde

YEREL YÖNETİMLER 01.09.2020 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2743+ kez okundu.
 

Altayçeşme Mahalle Muhtarlığı Artık Cebinizde

Altayçeşme Mahalle Muhtarlığı Artık Cebinizde Dijital medyanın günümüzde öneminin bir hayli fazlalaştığı ve cağın en çok kullanılan etkenlerinden olan dijital platformlara Altayçeşme   Mahalle Muhtarlığı da ayak uydurarak yeni bir yazılımla mahalle halkına hizmet vermeye başladı. Altayçeşme  Mahalle muhtarı  H.ARZU TOKER  , ‘’E-Muhtarlık’’ yazılımını yaptırdı uygulamayı halkın kullanımına açtı. Hizmette sınır yok diyen Muhtar H.ARZU TOKER  , şu açıklamalara yer verdi. Değerli Mahalle sakinlerimiz, Hizmette sınır yok anlayışıyla,Altayçeşme Mahallesi Muhtarlığı olarak yeni bir uygulama başlattık! E-MUHTAR Uygulaması! Telefonunuza Google Play, veya App Store’dan ücretsiz olarak indirmeniz yeterli. Bu uygulama ile Evrak Sorgula bölümünden adınıza gelen posta veya evraklara, Firma Rehberi bölümünden esnaflarımıza, Haberler, Etkinlikler, Nöbetçi Eczane, Su Kesintileri ve Elektrik Kesintileri kısmından da bilgilendirme imkanı sağlıyoruz. Hayırlı olsun. H.ARZU TOKER ALTAYÇEŞME MAHALLESİ MUHTARI .

Altayçeşme Mahalle Muhtarlığı Artık Cebinizde

Dijital medyanın günümüzde öneminin bir hayli fazlalaştığı ve cağın en çok kullanılan etkenlerinden olan dijital platformlara Altayçeşme   Mahalle Muhtarlığı da ayak uydurarak yeni bir yazılımla mahalle halkına hizmet vermeye başladı.

Altayçeşme  Mahalle muhtarı  H.ARZU TOKER  , ‘’E-Muhtarlık’’ yazılımını yaptırdı uygulamayı halkın kullanımına açtı.

Hizmette sınır yok diyen Muhtar H.ARZU TOKER  , şu açıklamalara yer verdi.

Değerli Mahalle sakinlerimiz, Hizmette sınır yok anlayışıyla,Altayçeşme Mahallesi Muhtarlığı olarak yeni bir uygulama başlattık!
E-MUHTAR Uygulaması!
Telefonunuza Google Play, veya App Store’dan ücretsiz olarak indirmeniz yeterli.
Bu uygulama ile Evrak Sorgula bölümünden adınıza gelen posta veya evraklara, Firma Rehberi bölümünden esnaflarımıza, Haberler, Etkinlikler, Nöbetçi Eczane, Su Kesintileri ve Elektrik Kesintileri kısmından da bilgilendirme imkanı sağlıyoruz.
Hayırlı olsun.
H.ARZU TOKER
ALTAYÇEŞME MAHALLESİ
MUHTARI


.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.