AMATÖR LİGLER KARARA BAĞLANDI

SPOR 27.05.2020 - 18:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1576+ kez okundu.
 

AMATÖR LİGLER KARARA BAĞLANDI

AMATÖR LİGLER KARARA BAĞLANDI   ÖNEMLİ DUYURU Bir süredir ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada etkisini gösteren Coronavirüs salgını sebebiyle tamamlanamayan liglerimizle ilgili erteleme kararları verilmiş ve salgının gidişatına göre kararların tüm kulüplerimizle paylaşılacağı bildirilmişti. Geldiğimiz son durum itibari ile ilimizde 1.Amatör Ligimiz sonuçlanmış, 2.Amatör Lig,  U19 Ligi 1.Küme ve 2.Kümelere ise ara verilmişti. Bu durumda 2.Amatör Lig ve U19 Liglerinin sonlandırılmasına, tamamlanmayan liglerle ilgili küme düşme ve yükselme kararlarının ise ASKF’nin bilgisi dahilinde Futbol İl Tertip Komiteleri tarafından verileceğini bildirir, bazı sosyal medya hesaplarında, internet sitelerinde yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

AMATÖR LİGLER KARARA BAĞLANDI

 

ÖNEMLİ DUYURU

Bir süredir ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada etkisini gösteren Coronavirüs salgını sebebiyle tamamlanamayan liglerimizle ilgili erteleme kararları verilmiş ve salgının gidişatına göre kararların tüm kulüplerimizle paylaşılacağı bildirilmişti.

Geldiğimiz son durum itibari ile ilimizde 1.Amatör Ligimiz sonuçlanmış, 2.Amatör Lig,  U19 Ligi 1.Küme ve 2.Kümelere ise ara verilmişti. Bu durumda 2.Amatör Lig ve U19 Liglerinin sonlandırılmasına, tamamlanmayan liglerle ilgili küme düşme ve yükselme kararlarının ise ASKF’nin bilgisi dahilinde Futbol İl Tertip Komiteleri tarafından verileceğini bildirir, bazı sosyal medya hesaplarında, internet sitelerinde yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.