Anakent İSMEK Müdürü  Erkan Duyar oldu

YEREL YÖNETİMLER 07.09.2019 - 09:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 3409+ kez okundu.
 

Anakent İSMEK Müdürü  Erkan Duyar oldu

Anakent İSMEK Müdürü  Erkan Duyar oldu İstanbul’da bugüne kadar 307 branşta, 242 merkezde, 3 bin 109 eğitimciyle 3 milyon 250 bin mezun veren Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK'in yeni müdürü  Maltepe BelediyesiKütüphane /Mesleki Egitim ve Kurslar Müdürü olan Erkan Duyar oldu İBB’den İSMEK açıklaması: Kapanmıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İSMEK’lerin kapatılacağı iddialarını yalanladı. Ongun “20 İSMEK binası depreme ve yangın riskine karşı yeni yerlerine taşınmaktadır. Eğitim ve kurslarda herhangi bir aksama olmayacaktır” dedi. ERKAN DUYAR KİMDİR * Sivas Divriği’den İstanbul’a göç eden emekçi bir ailenin çocuğu olarak 1976’da Maltepe’de doğan Erkan Duyar, ilk ve orta öğrenimini Altayçeşme İlköğretim Okulu'nda, Lise öğrenimini Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladı. * Doktora eğitimini, İç Kontrol ve Risk Yönetimi, Yüksek Lisansını  Küreselleşme ve Ulus Devletler üzerine Marmara Üniversitesi'nde, Pedogojik Formasayon eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde, Lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. * İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir Odası'nda, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik stajını tamamladı. * Doğuş,Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde hem akademik hem idari görevlerde bulundu. * Yüksek Öğretim Kurulu’nda Mesleki Eğitim Komisyonu'nda görev aldı. * 2014 yılında, Maltepe Belediyesi bünyesinde, Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürü olarak atanan Erkan Duyar, evli ve bir çocuk babasıdır.
Anakent İSMEK Müdürü  Erkan Duyar oldu

İstanbul’da bugüne kadar 307 branşta, 242 merkezde, 3 bin 109 eğitimciyle 3 milyon 250 bin mezun veren Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK'in yeni müdürü 

Maltepe BelediyesiKütüphane /Mesleki Egitim ve Kurslar Müdürü olan Erkan Duyar oldu

İBB’den İSMEK açıklaması: Kapanmıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İSMEK’lerin kapatılacağı iddialarını yalanladı. Ongun “20 İSMEK binası depreme ve yangın riskine karşı yeni yerlerine taşınmaktadır. Eğitim ve kurslarda herhangi bir aksama olmayacaktır” dedi.

ERKAN DUYAR KİMDİR

* Sivas Divriği’den İstanbul’a göç eden emekçi bir ailenin çocuğu olarak 1976’da Maltepe’de doğan Erkan Duyar, ilk ve orta öğrenimini Altayçeşme İlköğretim Okulu'nda, Lise öğrenimini Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladı.
* Doktora eğitimini, İç Kontrol ve Risk Yönetimi, Yüksek Lisansını  Küreselleşme ve Ulus Devletler üzerine Marmara Üniversitesi'nde, Pedogojik Formasayon eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde, Lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı.
* İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir Odası'nda, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik stajını tamamladı.
* Doğuş,Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde hem akademik hem idari görevlerde bulundu.
* Yüksek Öğretim Kurulu’nda Mesleki Eğitim Komisyonu'nda görev aldı.
* 2014 yılında, Maltepe Belediyesi bünyesinde, Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürü olarak atanan Erkan Duyar, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.