Anıtkabir Yolunda

YEREL YÖNETİMLER 08.11.2020 - 22:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1963+ kez okundu.
 

Anıtkabir Yolunda

Anıtkabir Yolunda Maltepe Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde “Anıtkabir Yolunda” isimli çocuk tiyatro oyunuyla andı. Mavi Kumpanya’nın Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelediği oyunda Atatürk saygı ve minnetle anıldı. Orhan Sanat’ın yazıp yönettiği oyunda Anıtkabir’e Atatürk’ün ebedi ziyaretgâhına gidecek çocukların hummalı hazırlıkları ve gidecekleri yerin neden bu kadar önemli olduğu anlatıldı. Türk bayraklarıyla donatılan salonda oyun esnasında izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Anıtkabir Yolunda

Maltepe Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde “Anıtkabir Yolunda” isimli çocuk tiyatro oyunuyla andı.

Mavi Kumpanya’nın Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelediği oyunda Atatürk saygı ve minnetle anıldı. Orhan Sanat’ın yazıp yönettiği oyunda Anıtkabir’e Atatürk’ün ebedi ziyaretgâhına gidecek çocukların hummalı hazırlıkları ve gidecekleri yerin neden bu kadar önemli olduğu anlatıldı. Türk bayraklarıyla donatılan salonda oyun esnasında izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.