ARDAHANLILARDAN ÖZEL ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

ÇOCUK 24.05.2019 - 20:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2265+ kez okundu.
 

ARDAHANLILARDAN ÖZEL ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

ARDAHANLILARDAN ÖZEL ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ    Maltepe Ardahanlılar Derneği ’nin iftar programları kapsamında, Maltepe’de yaşayan engelliler ve engelli aileleri ile birlikte Avşar cafede iftar yemeği düzenlendi.   Düzenlenen iftar yemeğine;  Dernek Başkanı Yaşar Geler, Başkanvekili Nilgün Sevdiren, Genel Sekreter Jülide Ferihan Kaya, Başkan yardımcıları Gürhan Taşdemir, Zihni Akbulut, Mustafa Topçu, Günay Kamacı, Mahir Akbulak, Turgay Akpınar, Yakup Canpolat, Ali Uçarman, Bahadır Erdoğdu Rehabilitasyon Merkezi ve Üreten Engelliler Merkezi Sevgi Cafe’nin özel çocukları  engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.     Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren Maltepe Ardahanlılar Derneği   yöneticileri, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü engellilere iftar yemeği geleneğini bu yılda sürdürdü. Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı, paylaşmayı, kardeşliği ve sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirten Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler,  "Ramazan ayı aynı zamanda manevi duyguların arttığı bir aydır" dedi.   Barış ve kardeşliğin paylaşıldığı, hoş sohbetlerin yapıldığı bu tür etkinliklerle engeller de ortadan kalkmaktadır"  GELER ''Sizlere her daim ayıracak vaktimiz var'' “İftar sofralarında vatandaşlarımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Onbir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Engelli kardeşlerimizle, onların aileleriyle bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için sevinçliyiz. Sizlere her daim ayıracak vaktimiz var, kapılarımız sonuna kadar açık. Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan engelli kardeşlerimiz ve ailelerine gönülden teşekkür ediyor, mağfiret ve bereket ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine, ülkemize ve Maltepe'ye huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.” dedi.

ARDAHANLILARDAN ÖZEL ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ  

 Maltepe Ardahanlılar Derneği ’nin iftar programları kapsamında, Maltepe’de yaşayan engelliler ve engelli aileleri ile birlikte Avşar cafede iftar yemeği düzenlendi.  
Düzenlenen iftar yemeğine;  Dernek Başkanı Yaşar Geler, Başkanvekili Nilgün Sevdiren, Genel Sekreter Jülide Ferihan Kaya, Başkan yardımcıları Gürhan Taşdemir, Zihni Akbulut, Mustafa Topçu, Günay Kamacı, Mahir Akbulak, Turgay Akpınar, Yakup Canpolat, Ali Uçarman, Bahadır Erdoğdu Rehabilitasyon Merkezi ve Üreten Engelliler Merkezi Sevgi Cafe’nin özel çocukları  engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.  
 
Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren Maltepe Ardahanlılar Derneği   yöneticileri, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü engellilere iftar yemeği geleneğini bu yılda sürdürdü. Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı, paylaşmayı, kardeşliği ve sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirten Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler,
 "Ramazan ayı aynı zamanda manevi duyguların arttığı bir aydır" dedi. 
 Barış ve kardeşliğin paylaşıldığı, hoş sohbetlerin yapıldığı bu tür etkinliklerle engeller de ortadan kalkmaktadır" 

GELER ''Sizlere her daim ayıracak vaktimiz var''

“İftar sofralarında vatandaşlarımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Onbir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Engelli kardeşlerimizle, onların aileleriyle bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için sevinçliyiz. Sizlere her daim ayıracak vaktimiz var, kapılarımız sonuna kadar açık.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan engelli kardeşlerimiz ve ailelerine gönülden teşekkür ediyor, mağfiret ve bereket ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine, ülkemize ve Maltepe'ye huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.