Atatürk Maltepe’de törenle anıldı

GÜNDEM 10.11.2020 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2137+ kez okundu.
 

Atatürk Maltepe’de törenle anıldı

Atatürk Maltepe’de törenle anıldı Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82’inci yıl dönümünde Maltepe’de düzenlenen etkinlikler ile anıldı. Maltepe Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan anma programı Yönder Okulları Maltepe Kampüsündeki etkinlik programı ile devam etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı sebebiyle “10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı” kapsamında Maltepe Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Tören, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Maltepe’de de Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı alınarak gerçekleştirildi. Törene Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin,  siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Saat 09.05’i gösterdiğinde çalan siren sesiyle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Kurumların Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla tören sona erdi. Öğrenciler ve Öğretmenler Atatürk’ü andı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni sonrasında 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri Yönder Okulları Maltepe Kampüsünde devam etti.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda kişinin katılımıyla Maltepe Yönder Okulları tarafından hazırlanan programa Kaymakam Meftun Dallı, 23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kurumları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Maltepe Yönder Okulları müdürü Mehmet Taşkale, günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından öğretmenler ve öğrenciler tarafından türküler söylendi ve öğrencilerin oynadığı zeybek oyunu ile program sona erdi.

Atatürk Maltepe’de törenle anıldı

Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82’inci yıl dönümünde Maltepe’de düzenlenen etkinlikler ile anıldı. Maltepe Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan anma programı Yönder Okulları Maltepe Kampüsündeki etkinlik programı ile devam etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı sebebiyle “10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı” kapsamında Maltepe Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Tören, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Maltepe’de de Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı alınarak gerçekleştirildi. Törene Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin,  siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saat 09.05’i gösterdiğinde çalan siren sesiyle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Kurumların Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla tören sona erdi.

Öğrenciler ve Öğretmenler Atatürk’ü andı

Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni sonrasında 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri Yönder Okulları Maltepe Kampüsünde devam etti.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda kişinin katılımıyla Maltepe Yönder Okulları tarafından hazırlanan programa Kaymakam Meftun Dallı, 23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kurumları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Maltepe Yönder Okulları müdürü Mehmet Taşkale, günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasını yaptı.

Konuşmanın ardından öğretmenler ve öğrenciler tarafından türküler söylendi ve öğrencilerin oynadığı zeybek oyunu ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.