Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam!

EKONOMİ 01.02.2020 - 05:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1739+ kez okundu.
 

Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam!

Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 56 zam! Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 56 zam yapıldı. Bugünden itibaren geçerli olan yeni zamlı fiyata göre, tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 lira, minibüsler için ise 54,70 lira oldu. Avrasya Tüneli İnşaat ve Yatırım A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 TL, minibüsler için ise 54,70 TL oldu. Fiyatlar daha önce otomobiller için 23,30 TL, minibüsler içinse 34,90 TL’ydi. Son zamla birlikte, Avrasya Tüneli’nin açıldığı günden bu yana geçiş ücretlerine yüzde 119 zam yapılmış oldu. Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde artış yapılmadığını açıklamıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Yeni ücret tablosu siteye sehven konulmuştur” denilmişti.

Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 56 zam!

Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 56 zam yapıldı. Bugünden itibaren geçerli olan yeni zamlı fiyata göre, tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 lira, minibüsler için ise 54,70 lira oldu.

Avrasya Tüneli İnşaat ve Yatırım A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 TL, minibüsler için ise 54,70 TL oldu.

Fiyatlar daha önce otomobiller için 23,30 TL, minibüsler içinse 34,90 TL’ydi. Son zamla birlikte, Avrasya Tüneli’nin açıldığı günden bu yana geçiş ücretlerine yüzde 119 zam yapılmış oldu.

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde artış yapılmadığını açıklamıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Yeni ücret tablosu siteye sehven konulmuştur” denilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.