Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak

SİYASİ PARTİLER 06.08.2020 - 11:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1480+ kez okundu.
 

Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak

Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak   CHP Parti Meclisi Üyesi ve 24, 25, 26. Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, yarın (6 Ağustos 2020 Perşembe) saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na adaylığını duyuracak. CHP’nin “Hedef iktidar” parolasıyla gerçekleştirdiği 37. Olağan Kurultayı'nda PM’ye seçilen Nazlıaka, iktidara giden yolda kadınlarla birlikte yürümek ve CHP’yi kadın mücadelesinin öncüsü yapmak için aday olduğunu açıkladı. Türkiye’nin birçok ilinden kadın kolları başkanlarıyla birlikte Kadın Kolları Genel Başkanlığı adaylığını açıklamaya hazırlanan Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi'nin tartışıldığı, kadına şiddetin artarak devam ettiği bugünlerde kadınların seslerinin daha çok duyulması ve siyasette kadınlara daha fazla alan açılması için mücadele vereceğini kaydetti. Kadın kollarıyla yapacakları çalışmaların yalnızca parti içinde sınırlı kalmayacağını vurgulayan Nazlıaka "CHP Kadın Kolları, kadınların mücadelelerinde daha aktif ve öncü bir rol oynayacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız bu iktidar yolunun öncüsü ve lokomotifi kadın örgütlerimiz olacak. Kadınların mücadelesine güç verip onlardan güç alacağız" dedi.   Basın Toplantısı:  Tarih: 6 Ağustos 2020, Perşembe Saat: 16.00 Yer: CHP Genel Merkezi

Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak  

CHP Parti Meclisi Üyesi ve 24, 25, 26. Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, yarın (6 Ağustos 2020 Perşembe) saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na adaylığını duyuracak.

CHP’nin “Hedef iktidar” parolasıyla gerçekleştirdiği 37. Olağan Kurultayı'nda PM’ye seçilen Nazlıaka, iktidara giden yolda kadınlarla birlikte yürümek ve CHP’yi kadın mücadelesinin öncüsü yapmak için aday olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin birçok ilinden kadın kolları başkanlarıyla birlikte Kadın Kolları Genel Başkanlığı adaylığını açıklamaya hazırlanan Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi'nin tartışıldığı, kadına şiddetin artarak devam ettiği bugünlerde kadınların seslerinin daha çok duyulması ve siyasette kadınlara daha fazla alan açılması için mücadele vereceğini kaydetti.

Kadın kollarıyla yapacakları çalışmaların yalnızca parti içinde sınırlı kalmayacağını vurgulayan Nazlıaka "CHP Kadın Kolları, kadınların mücadelelerinde daha aktif ve öncü bir rol oynayacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız bu iktidar yolunun öncüsü ve lokomotifi kadın örgütlerimiz olacak. Kadınların mücadelesine güç verip onlardan güç alacağız" dedi.  

Basın Toplantısı: 

Tarih: 6 Ağustos 2020, Perşembe

Saat: 16.00

Yer: CHP Genel Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.