BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUZLASPOR’A TEBRİK MESAJI

SPOR 29.07.2020 - 14:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1756+ kez okundu.
 

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUZLASPOR’A TEBRİK MESAJI

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUZLASPOR’A TEBRİK MESAJI Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya’da oynanan TFF 2. Lig play-off müsabakalarında finalde rakibini yenerek TFF 1. Lig’e yükselen Tuzlaspor  için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Antalya Stadyumu’nda oynanan TFF 2. Lig play-off müsabakalarının ardından TFF 1. Lig’e yükselen Tuzlaspor’u kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum. Tuzlaspor’a önümüzdeki sezon mücadele edeceği TFF 1. Lig’de başarılar diliyorum.”

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUZLASPOR’A TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya’da oynanan TFF 2. Lig play-off müsabakalarında finalde rakibini yenerek TFF 1. Lig’e yükselen Tuzlaspor  için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Antalya Stadyumu’nda oynanan TFF 2. Lig play-off müsabakalarının ardından TFF 1. Lig’e yükselen Tuzlaspor’u kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum. Tuzlaspor’a önümüzdeki sezon mücadele edeceği TFF 1. Lig’de başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.