BAKAN KASAPOĞLU’NDAN YASEMİN ADAR İÇİN TEBRİK MESAJI

SPOR 09.05.2021 - 07:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1052+ kez okundu.
 

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN YASEMİN ADAR İÇİN TEBRİK MESAJI

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN YASEMİN ADAR İÇİN TEBRİK MESAJI   Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bulgaristan’da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde kadınlar 76 kiloda finale yükselerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan Milli Güreşçi Yasemin Adar için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri’nde kadınlar 76 kiloda finale yükselerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde eden Yasemin Adar’ı kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli sporcumuzun daha büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyorum. Olimpiyat kotası kazanan milli güreşçimizin başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyor, Yasemin Adar’a Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum.”

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN YASEMİN ADAR İÇİN TEBRİK MESAJI

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bulgaristan’da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde kadınlar 76 kiloda finale yükselerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan Milli Güreşçi Yasemin Adar için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri’nde kadınlar 76 kiloda finale yükselerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde eden Yasemin Adar’ı kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli sporcumuzun daha büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyorum. Olimpiyat kotası kazanan milli güreşçimizin başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyor, Yasemin Adar’a Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.