Bakan Selçuk,Maltepe Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

SİYASİ PARTİLER 09.06.2019 - 07:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1409+ kez okundu.
 

Bakan Selçuk,Maltepe Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Bakan Selçuk,Maltepe Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili  İstanbul Millet vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut,Maltepe AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın kolları başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,Maltepe Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen Ramazan Bayramı’nın son gününde Maltepe'de bulunan Maltepe Huzurevi'ni ziyaret etti.   Bakan Selçuk, Maltepe Huzurevi Merkezi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yaşlıların ellerini öperek bayramını kutlayan Bakan Selçuk, huzurevi sakinlerine hediyeler takdim etti. Selçuk'un gelmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri de Zehra Zümrüt Selçuk’un bayramını kutladı. Huzurevi çalışanlarının da bayramını tebrik eden Bakan Selçuk, yaşlılarla çay içerek sohbet etti. “Yaşlılarımız Bizim En Kıymetlilerimiz” Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "Bugün bayrama kavuştuk. Yaşlılarımız bizim için en kıymetlilerimiz. Bayramın ilk günü de ellerini öpmek, onların dualarını almak için buradayız. Yaşlılara of bile dememek gerektiğini öğreten medeniyet ve inancın temsilcileri olarak yaşlılarımızı her zaman ziyaret etmeliyiz." ifadelerini kullandı. 2019 yılının yaşlılar yılı olduğunu hatırlatan Bakan Selçuk, "Bizim için çok değerliler. Herkese diyoruz ki her an yaşlılarımıza sahip çıkalım. Onların tecrübelerinden edinecek de çok değerli, bizim için örnekler var. Yaşlılarımızın kıymetini bilelim." diye konuştu. Huzurevi ziyaretine Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili  İstanbul Millet vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut,Maltepe AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın kolları başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,Maltepe Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen' de katılım sağladılar. 

Bakan Selçuk,Maltepe Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili  İstanbul Millet vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut,Maltepe AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın kolları başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,Maltepe Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen Ramazan Bayramı’nın son gününde Maltepe'de bulunan Maltepe Huzurevi'ni ziyaret etti.

 

Bakan Selçuk, Maltepe Huzurevi Merkezi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yaşlıların ellerini öperek bayramını kutlayan Bakan Selçuk, huzurevi sakinlerine hediyeler takdim etti.

Selçuk'un gelmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri de Zehra Zümrüt Selçuk’un bayramını kutladı. Huzurevi çalışanlarının da bayramını tebrik eden Bakan Selçuk, yaşlılarla çay içerek sohbet etti.

“Yaşlılarımız Bizim En Kıymetlilerimiz”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "Bugün bayrama kavuştuk. Yaşlılarımız bizim için en kıymetlilerimiz. Bayramın ilk günü de ellerini öpmek, onların dualarını almak için buradayız. Yaşlılara of bile dememek gerektiğini öğreten medeniyet ve inancın temsilcileri olarak yaşlılarımızı her zaman ziyaret etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

2019 yılının yaşlılar yılı olduğunu hatırlatan Bakan Selçuk, "Bizim için çok değerliler. Herkese diyoruz ki her an yaşlılarımıza sahip çıkalım. Onların tecrübelerinden edinecek de çok değerli, bizim için örnekler var. Yaşlılarımızın kıymetini bilelim." diye konuştu.

Huzurevi ziyaretine Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili  İstanbul Millet vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut,Maltepe AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın kolları başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,Maltepe Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen' de katılım sağladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.