Bakan Soylu İstanbul'da Kaymakamlarla, Koronavirüs Tedbirleri  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi  

YEREL YÖNETİMLER 25.10.2020 - 09:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 823+ kez okundu.
 

Bakan Soylu İstanbul'da Kaymakamlarla, Koronavirüs Tedbirleri  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi  

Bakan Soylu İstanbul'da Kaymakamlarla, Koronavirüs Tedbirleri  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi     İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, İstanbul’da salgınla mücadele konusunda yapılan çalışmalar ele alındı. AFAD (Afet ve Acil Durum Müdürlüğü)  Hasdal Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Yardımcısı Niyazi Erten, 39 İlçe Kaymakamı, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Alb. Tayfun Paşaoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner ve İller İdaresi Genel Müdürü Kürşat Kırbıyık katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Soylu, “Salgınla mücadele ve yürüttüğümüz diğer konular, konu başlıklarını tekrar etmek, sizlerin saha gözlemlerini dinleyebilmek ve bunun üzerine alacağımız tedbirleri yeniden değerlendirmek üzere bir araya geldik.” İfadelerini kullanarak toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. İstanbul’daki pandemi verilerinin ele alındığı toplantıda Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya, ilçe kaymakamlarından salgın çalışmalarına dair bilgi aldı.  Toplantı, Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya’nın değerlendirmeleri ile sona erdi.

Bakan Soylu İstanbul'da Kaymakamlarla, Koronavirüs Tedbirleri  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi  

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, İstanbul’da salgınla mücadele konusunda yapılan çalışmalar ele alındı.

AFAD (Afet ve Acil Durum Müdürlüğü)  Hasdal Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Yardımcısı Niyazi Erten, 39 İlçe Kaymakamı, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Alb. Tayfun Paşaoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner ve İller İdaresi Genel Müdürü Kürşat Kırbıyık katıldı.

Toplantıda konuşan Bakan Soylu, “Salgınla mücadele ve yürüttüğümüz diğer konular, konu başlıklarını tekrar etmek, sizlerin saha gözlemlerini dinleyebilmek ve bunun üzerine alacağımız tedbirleri yeniden değerlendirmek üzere bir araya geldik.” İfadelerini kullanarak toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İstanbul’daki pandemi verilerinin ele alındığı toplantıda Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya, ilçe kaymakamlarından salgın çalışmalarına dair bilgi aldı. 

Toplantı, Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya’nın değerlendirmeleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.