Başkan Ali Cengiz Erol'dan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

SİYASİ PARTİLER 20.12.2020 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2061+ kez okundu.
 

Başkan Ali Cengiz Erol'dan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

Başkan Ali Cengiz Erol'dan sağlık çalışanlarına moral ziyareti   Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol bölgedeki Hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.  Sağlık çalışanlarına salgın döneminde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Ali Cengiz Erol, sağlık çalışanlarına yanlarında oldukları mesajı verdi.    Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve beraberindekiler özellikle pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak için ziyaret ederek ikramda bulundular. Hastane çalışanlarından pandemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi alan Başkan Ali Cengiz Erol, “Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah bu dönemler bir an önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız.    Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol Öncülüğünde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Maltepe Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Yıldız Doğan ve güzel insanlarının da destekleriyle ilçemizde görevli, hayat kurtaran, morale ihtiyacı olan sağlık çalışanlarımıza mahalledeki işletme sahibine de destek olarak kahve ve ikramda bulundular, Bu ziyaret ve ikram etkinliği, zor günlerde görev bilinci ve sorumluluğuyla Milletimize hizmet esasıyla çalışan Sağlık çalışanlarımızla ve desteğe ihtiyacı olan işletme sahiplerine bir nebzede dokunmak için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve Maltepe Belediyesi Bu güzel Etkinlikte Bir araya geldiler

Başkan Ali Cengiz Erol'dan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol bölgedeki Hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

 Sağlık çalışanlarına salgın döneminde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Ali Cengiz Erol, sağlık çalışanlarına yanlarında oldukları mesajı verdi.   

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve beraberindekiler özellikle pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak için ziyaret ederek ikramda bulundular.

Hastane çalışanlarından pandemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi alan Başkan Ali Cengiz Erol, “Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah bu dönemler bir an önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız.   

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol Öncülüğünde,
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Maltepe Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Yıldız Doğan ve güzel insanlarının da destekleriyle ilçemizde görevli, hayat kurtaran, morale ihtiyacı olan sağlık çalışanlarımıza mahalledeki işletme sahibine de destek olarak kahve ve ikramda bulundular,
Bu ziyaret ve ikram etkinliği, zor günlerde görev bilinci ve sorumluluğuyla Milletimize hizmet esasıyla çalışan Sağlık çalışanlarımızla ve desteğe ihtiyacı olan işletme sahiplerine bir nebzede dokunmak için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve Maltepe Belediyesi Bu güzel Etkinlikte Bir araya geldiler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.