Başkan Ali Kılıç 23 Nisan Mesajı Paylaştı.

GÜNDEM 23.04.2021 - 19:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2525+ kez okundu.
 

Başkan Ali Kılıç 23 Nisan Mesajı Paylaştı.

Başkan Ali Kılıç 23 Nisan Mesajı Paylaştı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'dan 23 Nisan Mesajı   “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek millet iradesini her şeyin üstünde tutan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yılı kutlu olsun.

Başkan Ali Kılıç 23 Nisan Mesajı Paylaştı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'dan 23 Nisan Mesajı

 

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek millet iradesini her şeyin üstünde tutan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yılı kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.