Başkan Ali Kılıç 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

GÜNDEM 24.07.2020 - 21:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2046+ kez okundu.
 

Başkan Ali Kılıç 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Başkan Ali Kılıç 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajında;  ''112 yıl önce basında sansüre hayır diyen anlayışı bizler bugün de görmek istiyoruz. Tüm basın emekçilerinin özgürce mesleğini yapabileceği bir Türkiye umuduyla #24Temmuz #BasınBayramı kutlu olsun ''dedi 

Başkan Ali Kılıç 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajında;  ''112 yıl önce basında sansüre hayır diyen anlayışı bizler bugün de görmek istiyoruz.

Tüm basın emekçilerinin özgürce mesleğini yapabileceği bir Türkiye umuduyla #24Temmuz #BasınBayramı kutlu olsun ''dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.