Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı

YEREL YÖNETİMLER 16.09.2021 - 16:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1160+ kez okundu.
 

Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı

Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı Çoğunluğun değil  herkesin sesi duyulmalı 15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü nedeniyle Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bir mesaj yayınladı. Kılıç, mesajında, Türkiye’de demokrasi yoksunluğu olduğunu belirterek, "Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı” ifadelerini kullandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü’nde sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile demokrasinin önemine dikkat çekti. Türkiye’de ekonomik sorunların yanı sıra demokrasi yoksunluğu da yaşandığının altını çizen Başkan Kılıç, Türkiye topraklarında yüzyıllardır bir arada yaşandığını hatırlatarak, “Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı.” dedi.  Bize inanın, bize güvenin! Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Demokrasi Günü vesilesiyle yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi: "Demokrasi, bu topraklarda ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaç bizim için. İnşa ettiğimiz yönetim anlayışı ile yedi yıldır Maltepe’de birlikte yönetiyoruz. Mahallede, sokakta dayatan değil, danışan bir anlayışla sizlerle birlikte karar alıyoruz. Yüzyıllardır 72 milletin zengin kültürleriyle bir arada nefes aldığı topraklarımızda, sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı. Türkiye, bugün sadece ekonomik anlamda yoksulluk çekmiyor. Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri konusunda da ciddi bir yoksunluk yaşıyor. Hepimizin özlemle beklediği sosyal demokrasinin, sosyal adaletin, insan hak ve özgürlüklerinin yaşatıldığı bir düzen kurulmasına artık çok yakınız. Bize inanın, bize güvenin! Tüm bu inanç ve kararlılıkla Dünya Demokrasi Günümüzü kutluyorum."

Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı

Çoğunluğun değil 
herkesin sesi duyulmalı


15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü nedeniyle Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bir mesaj yayınladı. Kılıç, mesajında, Türkiye’de demokrasi yoksunluğu olduğunu belirterek, "Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı” ifadelerini kullandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü’nde sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile demokrasinin önemine dikkat çekti. Türkiye’de ekonomik sorunların yanı sıra demokrasi yoksunluğu da yaşandığının altını çizen Başkan Kılıç, Türkiye topraklarında yüzyıllardır bir arada yaşandığını hatırlatarak, “Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı.” dedi. 

Bize inanın, bize güvenin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Demokrasi Günü vesilesiyle yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:


"Demokrasi, bu topraklarda ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaç bizim için. İnşa ettiğimiz yönetim anlayışı ile yedi yıldır Maltepe’de birlikte yönetiyoruz. Mahallede, sokakta dayatan değil, danışan bir anlayışla sizlerle birlikte karar alıyoruz. Yüzyıllardır 72 milletin zengin kültürleriyle bir arada nefes aldığı topraklarımızda, sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı. Türkiye, bugün sadece ekonomik anlamda yoksulluk çekmiyor. Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri konusunda da ciddi bir yoksunluk yaşıyor. Hepimizin özlemle beklediği sosyal demokrasinin, sosyal adaletin, insan hak ve özgürlüklerinin yaşatıldığı bir düzen kurulmasına artık çok yakınız. Bize inanın, bize güvenin! Tüm bu inanç ve kararlılıkla Dünya Demokrasi Günümüzü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.