BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

GÜNDEM 08.11.2019 - 09:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1889+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI   BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yunus Erdel Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Müslüman âleminin kandilini kutladı. Başkan Erdel, Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV) ‘in dünyaya teşrif ettiği günün, insanlığın kurtuluşu için yeni bir başlangıç olduğunu vurguladığı mesajında “Bir Mevlid Kandili gecesine bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan hayatına örnek olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın insanlara en büyük nimetlerindendir.  Peygamberimiz Hz Muhammed'in (SAV) doğum gününü kutladığımız Mevlid Kandili ile O'nu anmaya, anlamaya çalışmalıyız ve O'nun güzel ahlakını, doğruluk, dürüstlük, cömertlik, sabır, vefakârlık ve güvenilirlik gibi nice güzel vasıflarını bizler de yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminde kardeşlik, dayanışma, barış ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diliyor, Maltepeli hemşerilerimizin ve tüm din kardeşlerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum" dedi.   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı                                 Yunus Erdel     

BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

 

BAŞKAN ERDEL’DEN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

 

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yunus Erdel Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Müslüman âleminin kandilini kutladı.

Başkan Erdel, Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV) ‘in dünyaya teşrif ettiği günün, insanlığın kurtuluşu için yeni bir başlangıç olduğunu vurguladığı mesajında “Bir Mevlid Kandili gecesine bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan hayatına örnek olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın insanlara en büyük nimetlerindendir.  Peygamberimiz Hz Muhammed'in (SAV) doğum gününü kutladığımız Mevlid Kandili ile O'nu anmaya, anlamaya çalışmalıyız ve O'nun güzel ahlakını, doğruluk, dürüstlük, cömertlik, sabır, vefakârlık ve güvenilirlik gibi nice güzel vasıflarını bizler de yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminde kardeşlik, dayanışma, barış ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diliyor, Maltepeli hemşerilerimizin ve tüm din kardeşlerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum" dedi.

  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı

                                Yunus Erdel 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.