Başkan Erdoğan'dan kritik Kabine sonrası önemli açıklamalar

GÜNDEM 20.04.2020 - 19:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2457+ kez okundu.
 

Başkan Erdoğan'dan kritik Kabine sonrası önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan'dan kritik Kabine sonrası önemli açıklamalar Son dakika haberi... Kabine, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde koronavirüs gündemiyle toplandı. Toplantıda 23-24-25-26 Nisan'ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi önerisi de masadaydı. Başkan Erdoğan, alınan kararlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor. Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; Kabinemizin 28. toplantısını tamamladık. Ana maddemiz koronavirüs ile ilgili alınan ve alınacak olan önlemlerdi. Türkiye gücünü uluslararası hukuktan ve kendi çıkarlarını koruma iradesinden alan kararlı duruşuyla Akdeniz'deki tüm oyunları da bozmayı sürdürecektir. Sınırlarımız içinde ve dışında terör örgütüne nefes aldırmamakta her fırsatta başını ezmekte kararlıyız. Son iki haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdik. Aziz milletim Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadelesini 4 ana başlık etrafında hayata geçirmektedir. İnsanlar arasındaki fiziki mesafeyi sağlamaktır. Sağlık sisteminin kesintisiz işlemesinin teminidir. Gıda ve temizlik gibi temel hizmet alanlarında üretim, tedarik zincirinin aksamamasıdır. Kamu düzeninin bozulmamasıdır. Bugüne kadar 3 milyona aşkın vatandaşımıza Vefa Destek Gruplarıyla hizmet verilmiştir. Salgının başladığı günden beri ülkemizde kayda değer bir kamu düzeni sorunu yaşanmadı.   Koronavirüs salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık. Test sayımızı günde 40 binin üzerine çıkardık. Test-vaka oranımız azalıyor, iyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor. Mayıs ayı sonuna kadar 5 bin yoğun bakım solunum cihazını üretmiş olacağız. Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız da başladı, üretim süreçlerini takip ediyoruz. Bu hafta sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bir süre daha devam edecek.

Başkan Erdoğan'dan kritik Kabine sonrası önemli açıklamalar

Son dakika haberi... Kabine, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde koronavirüs gündemiyle toplandı. Toplantıda 23-24-25-26 Nisan'ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi önerisi de masadaydı. Başkan Erdoğan, alınan kararlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;


Kabinemizin 28. toplantısını tamamladık. Ana maddemiz  ile ilgili alınan ve alınacak olan önlemlerdi.

Türkiye gücünü uluslararası hukuktan ve kendi çıkarlarını koruma iradesinden alan kararlı duruşuyla Akdeniz'deki tüm oyunları da bozmayı sürdürecektir.

Sınırlarımız içinde ve dışında terör örgütüne nefes aldırmamakta her fırsatta başını ezmekte kararlıyız.

Son iki haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdik.

Aziz milletim Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadelesini 4 ana başlık etrafında hayata geçirmektedir.

İnsanlar arasındaki fiziki mesafeyi sağlamaktır.

Sağlık sisteminin kesintisiz işlemesinin teminidir.

Gıda ve temizlik gibi temel hizmet alanlarında üretim, tedarik zincirinin aksamamasıdır. Kamu düzeninin bozulmamasıdır.

Bugüne kadar 3 milyona aşkın vatandaşımıza Vefa Destek Gruplarıyla hizmet verilmiştir.

Salgının başladığı günden beri ülkemizde kayda değer bir kamu düzeni sorunu yaşanmadı.

 

Koronavirüs salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık.

Test sayımızı günde 40 binin üzerine çıkardık.

Test-vaka oranımız azalıyor, iyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor.

Mayıs ayı sonuna kadar 5 bin yoğun bakım solunum cihazını üretmiş olacağız.

Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız da başladı, üretim süreçlerini takip ediyoruz.

Bu hafta sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bir süre daha devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.