Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

GÜNDEM 16.04.2021 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1882+ kez okundu.
 

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar!  Başkan Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor   Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: Sayın bakanımızla görüşmeden önce ben kabul etmiştim görüşmemizde sıcak bir hava içerisinde görüştük. Ancak çok farklı bir noktaya kaydı. Dendias'ın tavrı karşısında haddini bildirdi. Gereken değerlendirmeyi yapmak suretiyle işi bitirmiş oldular. Türkiye-Yunanistan arasında başkalarını sokmayalım Sayın Patrikle görüşmeleriniz oldu bunlar bizim için olumlu yaklaşımlar. Bizim 150 bin soydaşımıza Yunanistan'da gerekli ilgi göstermiyorsunuz. Baş müftüyü kendiniz atıyorsunuz. Sizin buna Lozan'a göre hakkınız yok. Şimdi Sensinot meclisi patriği seçiyor. Müftüyü de bizim oradaki imamlarımızın müftülerin seçmesi gerekiyor. Kendi din adamıymış gibi atama yapmak istiyorlar. Bunun düzelmesi gerekiyor. Hiçbir netice alamadık. Bunlarda maalesef öyle bir hava yok. KILIÇDAROĞLU PATATES VE SOĞAN HİBESİNDEN RAHATSIZ Sayın Kılıçdaoğlu'nu tanımışsınızdır, Öncekinde farklı şimdikinde farklı. Çiftçimin elinde soğan patates kaldıysa ve çeltik konusunda sorun vardı. Toprak Mahsülleri ofisi ile telefon görüşmesi yaptım. Başkan işi uzatmayalım. Bunların hepsi neyse en uygun fiyat neyse ellerinden alacaksınız, çeltik ellerinde kalması. Patates ve soğanı da alacağız. (Kılıçdaroğlu) Biz bunların yalanlarına ilgi duymadan devam ediyoruz. "AYM BAŞKANI'NIN LAİKLİĞİ ÖĞRENMESİ GEREK" AYM Başkanı'nın yapmış olduğu açıklamayı kabul etmemiz mümkün değil. AYM Başkanı'nın laikliği öğrenmesi gerek. Türkiye'de din eğitimi konusunda sorunlar çözülmüştür. Kuzey Kıbrıs bir Fransa değildir. Kuzey Kıbrıs Türkiye'deki uygulamalar neysek uygulama safhasına geçmelidir. AYM Başkanı yanlışında süratle dönmelidir. Bizim atacağımız adımlar da farklı olacaktır. KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI Muhalefet işi gücü bu ülkede hayırlı bir işi yaptırmamak. İlk adımı kanal üzerinden geçecek köprülerin adımını atalım istiyoruz. Planlanan 6 köprü ilk kanla üzerinden geçecek köprülerden birinin temelini haziran ayında atalım istiyoruz. İlk köprünün yapımına başlayacağız. İSRAİL'E TEPKİ İsrail'in maalesef Müslümanlara karşı tavrının göstergesi, İslam düşmanlığını biliyoruz. İsrail yönetimi tavrından vazgeçmiyor. Biz İsrail bu tavrını devam ettirdiği sürece ikili ilişkilerimizin olumlu devam edebileceğini düşünmüyoruz.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor

 

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Sayın bakanımızla görüşmeden önce ben kabul etmiştim görüşmemizde sıcak bir hava içerisinde görüştük. Ancak çok farklı bir noktaya kaydı. Dendias'ın tavrı karşısında haddini bildirdi. Gereken değerlendirmeyi yapmak suretiyle işi bitirmiş oldular. Türkiye-Yunanistan arasında başkalarını sokmayalım

Sayın Patrikle görüşmeleriniz oldu bunlar bizim için olumlu yaklaşımlar. Bizim 150 bin soydaşımıza Yunanistan'da gerekli ilgi göstermiyorsunuz. Baş müftüyü kendiniz atıyorsunuz. Sizin buna Lozan'a göre hakkınız yok.

Şimdi Sensinot meclisi patriği seçiyor. Müftüyü de bizim oradaki imamlarımızın müftülerin seçmesi gerekiyor. Kendi din adamıymış gibi atama yapmak istiyorlar. Bunun düzelmesi gerekiyor. Hiçbir netice alamadık. Bunlarda maalesef öyle bir hava yok.

KILIÇDAROĞLU PATATES VE SOĞAN HİBESİNDEN RAHATSIZ
Sayın Kılıçdaoğlu'nu tanımışsınızdır, Öncekinde farklı şimdikinde farklı. Çiftçimin elinde soğan patates kaldıysa ve çeltik konusunda sorun vardı. Toprak Mahsülleri ofisi ile telefon görüşmesi yaptım. Başkan işi uzatmayalım. Bunların hepsi neyse en uygun fiyat neyse ellerinden alacaksınız, çeltik ellerinde kalması. Patates ve soğanı da alacağız.

(Kılıçdaroğlu) Biz bunların yalanlarına ilgi duymadan devam ediyoruz.

"AYM BAŞKANI'NIN LAİKLİĞİ ÖĞRENMESİ GEREK"
AYM Başkanı'nın yapmış olduğu açıklamayı kabul etmemiz mümkün değil. AYM Başkanı'nın laikliği öğrenmesi gerek.

Türkiye'de din eğitimi konusunda sorunlar çözülmüştür. Kuzey Kıbrıs bir Fransa değildir. Kuzey Kıbrıs Türkiye'deki uygulamalar neysek uygulama safhasına geçmelidir. AYM Başkanı yanlışında süratle dönmelidir. Bizim atacağımız adımlar da farklı olacaktır.

KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI
Muhalefet işi gücü bu ülkede hayırlı bir işi yaptırmamak. İlk adımı kanal üzerinden geçecek köprülerin adımını atalım istiyoruz. Planlanan 6 köprü ilk kanla üzerinden geçecek köprülerden birinin temelini haziran ayında atalım istiyoruz. İlk köprünün yapımına başlayacağız.

İSRAİL'E TEPKİ
İsrail'in maalesef Müslümanlara karşı tavrının göstergesi, İslam düşmanlığını biliyoruz. İsrail yönetimi tavrından vazgeçmiyor. Biz İsrail bu tavrını devam ettirdiği sürece ikili ilişkilerimizin olumlu devam edebileceğini düşünmüyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.