BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI

YEREL YÖNETİMLER 30.04.2021 - 11:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1170+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI

Değerli komşularım, Tarih boyunca, tüm dünyada ekonomik ve toplumsal refah seviyesi işçilerimizin, emekçilerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI   Değerli komşularım,   Tarih boyunca, tüm dünyada ekonomik ve toplumsal refah seviyesi işçilerimizin, emekçilerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. Özünde işçilerimizin adalet ve hak arayışına dayanan bu tarihi mücadele, günümüzde de devam etmektedir. Yerel yöneticiler olarak bizler de her zaman bu mücadelenin destekçisi, işçi haklarının savunucusu ve koruyucusu olmayı sürdüreceğiz.   İçinde bulunduğumuz zor günlerde başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere farklı meslek dallarından birçok yurttaşımız; emeğin, alın terinin değerini, pandemi ile mücadeleye katarak hepimize güç ve moral kazandırmıştır. Hepsine minnettarız… İlçemizde de komşularımızı pandeminin etkilerinden korumak adına çaba gösteren çalışma arkadaşlarımıza, özverili çalışmaları için ne kadar teşekkür etsek azdır.   Bu duygu ve düşüncelerimle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün ülkemizde birliğin beraberliğin artmasına vesile olmasını, dayanışma ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Çalışma arkadaşlarımızın nezdinde tüm işçilerimizin, emekçilerimizin, yurttaşlarımızın Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.  
Değerli komşularım, Tarih boyunca, tüm dünyada ekonomik ve toplumsal refah seviyesi işçilerimizin, emekçilerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI

 

Değerli komşularım,
 
Tarih boyunca, tüm dünyada ekonomik ve toplumsal refah seviyesi işçilerimizin, emekçilerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. Özünde işçilerimizin adalet ve hak arayışına dayanan bu tarihi mücadele, günümüzde de devam etmektedir. Yerel yöneticiler olarak bizler de her zaman bu mücadelenin destekçisi, işçi haklarının savunucusu ve koruyucusu olmayı sürdüreceğiz.
 
İçinde bulunduğumuz zor günlerde başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere farklı meslek dallarından birçok yurttaşımız; emeğin, alın terinin değerini, pandemi ile mücadeleye katarak hepimize güç ve moral kazandırmıştır. Hepsine minnettarız… İlçemizde de komşularımızı pandeminin etkilerinden korumak adına çaba gösteren çalışma arkadaşlarımıza, özverili çalışmaları için ne kadar teşekkür etsek azdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerimle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün ülkemizde birliğin beraberliğin artmasına vesile olmasını, dayanışma ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Çalışma arkadaşlarımızın nezdinde tüm işçilerimizin, emekçilerimizin, yurttaşlarımızın Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.