BAŞKAN KILIÇ; HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK

MAHALLELERİMİZ 30.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2103+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILIÇ; HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK

BAŞKAN KILIÇ; HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: “İlçemizde 2019 yılı içinde büyük bir dönüşüm başlattık. Hem alt yapımızı güçlendiriyor hem de üst yapıyı güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız  aksamadan devam edecek.     HİZMETLERİMİZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK 2019 yılında başladığımız dev alt ve üst yapı çalışmalarının y hız kesmeden devam edeceğini ve ilçenin sağlam bir alt yapısının olacağını dile getiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halkımız her şeyin en iyisine layık. Bunun için ilçemizde 2019 yılı içinde büyük bir dönüşüm başlattık. Hem alt yapımızı güçlendiriyor hem de üst yapıyı güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız 2019 yılındada  aksamadan devam edecek.  Ayrıca şu an için çalışmalarımızda vatandaşlarımız sıkıntı yaşamakta ama en kısa zamanda inşallah bitireceğiz. Sabırlarından ötürü hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” Birlikte yönetip, birlikte çalışıyoruz. Alt yapımızı güçlendirirken, üst yapımızı da güzelleştirdik.açıklamasında bulundu. *Bin 257 sokak ve caddede 170 kilometre yola 239 bin 663 ton asfalt döküldü. *Kaldırımsız sokaklara 92 binn610 metrekare engelli dostu kaldırım döşendi. *784 sokak ve caddede kaldırım yenileme çalışması *Yağmur yağışlı günlerde Maltepe sel altında kalmasın diye 166 sokak ve caddede 8 bin 247 metre yağmur suyu kanalı 247 sokak ve caddede Bin 414 adet yağmur suyu ızgarası *Sokaklar dağa düzenli olsun diye 10 bin 200 adet park önleyici kompazit sınır elemanı montajı yapıldı *      

BAŞKAN KILIÇ; HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: “İlçemizde 2019 yılı içinde büyük bir dönüşüm başlattık. Hem alt yapımızı güçlendiriyor hem de üst yapıyı güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız  aksamadan devam edecek. 

 

 HİZMETLERİMİZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK

2019 yılında başladığımız dev alt ve üst yapı çalışmalarının y hız kesmeden devam edeceğini ve ilçenin sağlam bir alt yapısının olacağını dile getiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halkımız her şeyin en iyisine layık. Bunun için ilçemizde 2019 yılı içinde büyük bir dönüşüm başlattık. Hem alt yapımızı güçlendiriyor hem de üst yapıyı güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız 2019 yılındada  aksamadan devam edecek.  Ayrıca şu an için çalışmalarımızda vatandaşlarımız sıkıntı yaşamakta ama en kısa zamanda inşallah bitireceğiz. Sabırlarından ötürü hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” Birlikte yönetip, birlikte çalışıyoruz.

Alt yapımızı güçlendirirken, üst yapımızı da güzelleştirdik.açıklamasında bulundu.

*Bin 257 sokak ve caddede 170 kilometre yola 239 bin 663 ton asfalt döküldü.

*Kaldırımsız sokaklara 92 binn610 metrekare engelli dostu kaldırım döşendi.

*784 sokak ve caddede kaldırım yenileme çalışması

*Yağmur yağışlı günlerde Maltepe sel altında kalmasın diye 166 sokak ve caddede 8 bin 247 metre yağmur suyu kanalı 247 sokak ve caddede Bin 414 adet yağmur suyu ızgarası

*Sokaklar dağa düzenli olsun diye 10 bin 200 adet park önleyici kompazit sınır elemanı montajı yapıldı

*

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.