BAŞKAN KILIÇ MÜJDEMİZ VAR !

MAHALLELERİMİZ 11.06.2020 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1747+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILIÇ MÜJDEMİZ VAR !

BAŞKAN KILIÇ MÜJDEMİZ VAR !   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından duyurdu ; Aylardır evlerinde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerimize müjdemiz var! Girne Mahallesindeki Altın Yıllar Yaşam Merkezimizi sizler için hazırlıyoruz. Hijyen ve sağlık adına tüm önlemlerimizi alıyoruz. Pazartesiden itibaren hizmetinizdeyiz.  dedi. Maltepe Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni tekrar açıyor. Maltepe Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları, çay-kahve içip sohbet edebilecekleri, oyun oynayabilecekleri, kitap ve günlük gazetelerini okuyacakları, film izleyebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni hizmete açıyor. 65 yaş ve üstü, ruh sağlığı yerinde, gereksinimlerini karşılayabilecek herhangi bir rahatsızlığı ve uyuşturucu maddeyle alkol bağımlısı olmayan vatandaşların kabul edileceği merkez, her gün 09.00 ile 16.30 saatleri arasında hizmet verecek.  

BAŞKAN KILIÇ MÜJDEMİZ VAR !

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından duyurdu ;

Aylardır evlerinde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerimize müjdemiz var!

Girne Mahallesindeki Altın Yıllar Yaşam Merkezimizi sizler için hazırlıyoruz. Hijyen ve sağlık adına tüm önlemlerimizi alıyoruz. Pazartesiden itibaren hizmetinizdeyiz.  dedi.

Maltepe Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni tekrar açıyor.

Maltepe Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları, çay-kahve içip sohbet edebilecekleri, oyun oynayabilecekleri, kitap ve günlük gazetelerini okuyacakları, film izleyebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni hizmete açıyor. 65 yaş ve üstü, ruh sağlığı yerinde, gereksinimlerini karşılayabilecek herhangi bir rahatsızlığı ve uyuşturucu maddeyle alkol bağımlısı olmayan vatandaşların kabul edileceği merkez, her gün 09.00 ile 16.30 saatleri arasında hizmet verecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.