BAŞKAN KILIÇ: “SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

YEREL YÖNETİMLER 20.12.2020 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 861+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILIÇ: “SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN KILIÇ: “SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   Maltepe Belediyesi, Covid-19 salgın hastalığı nedeni ile İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağı boyunca hizmetlerine aralıksız devam etti. Belediye Başkanı Ali Kılıç, bizzat takip ettiği çalışmaları değerlendirerek bilgi verdi. İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında bu hafta sonu için de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Maltepe Belediyesi, yasak günleri boyunca tüm birimleri ile yine sahadaydı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında, ilgili tüm birimler eş zamanlı olarak faaliyetlerine devam etti. Belediye ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ali Kılıç, herhangi bir kesintiye uğramadan çalışıldığını belirterek şunları söyledi: “  Sokağa çıkma kısıtlamasında Maltepe sokaklarında yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimizin Cevizli mahallesi Saraylar Caddesindeki çalışmasını yerinde inceliyoruz. .” dedi.        

BAŞKAN KILIÇ: “SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Maltepe Belediyesi, Covid-19 salgın hastalığı nedeni ile İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağı boyunca hizmetlerine aralıksız devam etti. Belediye Başkanı Ali Kılıç, bizzat takip ettiği çalışmaları değerlendirerek bilgi verdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında bu hafta sonu için de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Maltepe Belediyesi, yasak günleri boyunca tüm birimleri ile yine sahadaydı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında, ilgili tüm birimler eş zamanlı olarak faaliyetlerine devam etti.

Belediye ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ali Kılıç, herhangi bir kesintiye uğramadan çalışıldığını belirterek şunları söyledi: “  Sokağa çıkma kısıtlamasında Maltepe sokaklarında yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimizin Cevizli mahallesi Saraylar Caddesindeki çalışmasını yerinde inceliyoruz. .” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.