Başkan Karadeniz, Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret etti

SAĞLIK 16.03.2021 - 10:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1647+ kez okundu.
 

Başkan Karadeniz, Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret etti

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Başkan Karadeniz, Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret etti AK Parti Maltepe İlçe Başkanı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti. AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyelesi Elif Öksüz , AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri  ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İlçe Sağlık Müdürlüğüne  ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Maltepe iıçe sağlık müdürü Hasan Şahin'le sağlık çalışanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra  hastane hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Karadeniz, Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret etti

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyelesi Elif Öksüz , AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri  ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İlçe Sağlık Müdürlüğüne  ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Maltepe iıçe sağlık müdürü Hasan Şahin'le sağlık çalışanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra  hastane hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.