Başkan Kenan Günçe’den bayram mesajı

YEREL YÖNETİMLER 13.05.2021 - 06:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1279+ kez okundu.
 

Başkan Kenan Günçe’den bayram mesajı

Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Kenan Günçe, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Kenan Günçe’den bayram mesajı Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Kenan Günçe, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. "Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl toplum sağlığını güvene almak ve bulaşma riskini önlemek için önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp büyüklerimizin elini öpmeden, bayram ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük dileğimiz. Ancak tekrar bir araya gelebilmemiz ve KoronaVirüs ile yapmış olduğumuz mücadelenin boşa gitmemesi için bugün tüm kurallara uymamız gerekiyor. Bu sene belki kalabalık iftar sofralarında buluşamadık. Ama birbirimizin yardımına koşmaya, ekmeğimizi paylaşmaya çalıştık. Gönülden edilen dualarla birbirimizin derdine ortak olduk. Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz ama gönüllerimiz mutlaka bir olacak. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır. İnşallah bu süreçleri el birliği ile atlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle buruk olarak tamamladığımız Ramazan ayının ve sonrasında kavuştuğumuz Ramazan Bayramının tüm dünya ve ülkemizde huzurun, sevincin ve barışın oluşmasına ve KoronaVirüs (CIVİD19) salgınından kurtulmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, başta Bitlisli hemşerilerim olmak üzere tüm Maltepelilerin ve  Türkİslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Kenan Günçe, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kenan Günçe’den bayram mesajı

Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Kenan Günçe, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

"Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl toplum sağlığını güvene almak ve bulaşma riskini önlemek için önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp büyüklerimizin elini öpmeden, bayram ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük dileğimiz. Ancak tekrar bir araya gelebilmemiz ve KoronaVirüs ile yapmış olduğumuz mücadelenin boşa gitmemesi için bugün tüm kurallara uymamız gerekiyor. Bu sene belki kalabalık iftar sofralarında buluşamadık. Ama birbirimizin yardımına koşmaya, ekmeğimizi paylaşmaya çalıştık. Gönülden edilen dualarla birbirimizin derdine ortak olduk. Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz ama gönüllerimiz mutlaka bir olacak. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır. İnşallah bu süreçleri el birliği ile atlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle buruk olarak tamamladığımız Ramazan ayının ve sonrasında kavuştuğumuz Ramazan Bayramının tüm dünya ve ülkemizde huzurun, sevincin ve barışın oluşmasına ve KoronaVirüs (CIVİD19) salgınından kurtulmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, başta Bitlisli hemşerilerim olmak üzere tüm Maltepelilerin ve  Türkİslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.