Başkan Kılıç"Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması"

SİYASİ PARTİLER 16.12.2019 - 09:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2096+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç"Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması"

Başkan Kılıç"Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,Yaklaşan İlçe kongresi öncesi,   kongre süreci, parti içi tartışmalar ve gündeme dair konular ile ilgili Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıç,  “ Maltepe’de ve partimizde demokrasiyi her koşulda yaşatıyoruz.Yaklaşan İlçe kongremiz öncesi, tüm ilçe başkan adaylarımızla yan yanayız. Ortak derdimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması için her koşulda omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.     ” diye açıklamalarda bulundu.    

Başkan Kılıç"Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,Yaklaşan İlçe kongresi öncesi,
  kongre süreci, parti içi tartışmalar ve gündeme dair konular ile ilgili Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıç,

 “ Maltepe’de ve partimizde demokrasiyi her koşulda yaşatıyoruz.Yaklaşan İlçe kongremiz öncesi, tüm ilçe başkan adaylarımızla yan yanayız. Ortak derdimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve demokrasinin yaşatılması için her koşulda omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.     ” diye açıklamalarda bulundu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.