Başkan Kılıç'dan 19 Mayıs mesajı

GÜNDEM 19.05.2020 - 11:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1836+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç'dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Kılıç'dan 19 Mayıs mesajı  Başkan Ali Kılıç,19 Mayıs Atatürk’ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Kılıç mesajında,''101’inci yılında sözümüz olsun;''  dedi. İşte Ali Kılıç'ın o paylaşımı     ''Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yaktığı özgürlük ateşinin 101’inci yılında sözümüz olsun; gençliğin aydınlık yüreklerinde O’nun ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatacağız. 19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. '' dedi      

Başkan Kılıç'dan 19 Mayıs mesajı

 Başkan Ali Kılıç,19 Mayıs Atatürk’ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Kılıç mesajında,''101’inci yılında sözümüz olsun;''  dedi.

İşte Ali Kılıç'ın o paylaşımı  
 
''Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yaktığı özgürlük ateşinin 101’inci yılında sözümüz olsun; gençliğin aydınlık yüreklerinde O’nun ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatacağız.
19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. '' dedi
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.