Başkan Kılıç'dan Kavuncu'ya kutlama mesajı

YEREL YÖNETİMLER 28.07.2020 - 10:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1865+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç'dan Kavuncu'ya kutlama mesajı

 Başkan Kılıç'dan Kavuncu'ya kutlama mesajı İYİ Parti'de Buğra Kavuncu ve Ersin Beyaz'ın yarıştığı İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde pazar günü gerçekleşmişti. Kurucu il başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ersin Beyaz ile mevcut il başkanı Buğra Kavuncu'nun yarıştığı kongrede kazanan Kavuncu olmuştu.  İYİ Parti İstanbul İl Kongresi sonrasında, Maltepe  Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeniden il başkanı seçilen Buğra Kavuncu’yu sosyal medya üzerinden tebrik etti. Başkan Kılıç ''Partililerin güçlü desteği ile Yeniden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Buğra Kavuncu’yu kutluyor, başarılar diliyorum.''  paylaşımında bulundu.

 Başkan Kılıç'dan Kavuncu'ya kutlama mesajı

İYİ Parti'de Buğra Kavuncu ve Ersin Beyaz'ın yarıştığı İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde pazar günü gerçekleşmişti. Kurucu il başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ersin Beyaz ile mevcut il başkanı Buğra Kavuncu'nun yarıştığı kongrede kazanan Kavuncu olmuştu. 

İYİ Parti İstanbul İl Kongresi sonrasında, Maltepe  Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeniden il başkanı seçilen Buğra Kavuncu’yu sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Başkan Kılıç ''Partililerin güçlü desteği ile Yeniden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Buğra Kavuncu’yu kutluyor, başarılar diliyorum.''  paylaşımında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.