Başkan Kılıç, Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümünü kutladı

GÜNDEM 23.07.2020 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2394+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç, Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümünü kutladı

Başkan Kılıç, Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümünü kutladı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.  Kılıç mesajında ; “Milli kuvvetleri etkili, milli iradeyi egemen kılmak esastır.” Kurtuluş Savaşımızın temellerinin atıldığı #ErzurumKongresi'nin 101. yılında ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.  

Başkan Kılıç, Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümünü kutladı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 Kılıç mesajında ; “Milli kuvvetleri etkili, milli iradeyi egemen kılmak esastır.”

Kurtuluş Savaşımızın temellerinin atıldığı #ErzurumKongresi'nin 101. yılında ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.