Başkan Kılıç;Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz

YEREL YÖNETİMLER 13.06.2020 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2646+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç;Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz

Başkan Kılıç;Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz   Maltepe Belediyesi  tarafından son 1 yılda 73 bin sahipsiz sokak hayvanına muayene, tedavi ve bakım hizmeti verildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, Maltepe genelinde sahipsiz sokak hayvanlarına sevgi elini uzatan Maltepe Belediyesi Veteriner işleri müdürlüğü, hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.  Maltepe Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Maltepe genelinde 73 bin sokak hayvanını,Sokaktaki dostlar için 543 kulübe yerleştirdi. Maltepe Belediyesi, sokak hayvanlarına, aşılama, kısırlaştırma, tedavi, bakım, mikroçip ve sahiplendirme hizmeti vermesinin yanı sıra,  Hayvan Nakil Aracı ile acil müdahale, sevk etme ve yerinde tedavi gibi imkanları da sunuyor. BAŞKAN KILIÇ; Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ''Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz!

Başkan Kılıç;Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz

 

Maltepe Belediyesi  tarafından son 1 yılda 73 bin sahipsiz sokak hayvanına muayene, tedavi ve bakım hizmeti verildi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, Maltepe genelinde sahipsiz sokak hayvanlarına sevgi elini uzatan Maltepe Belediyesi Veteriner işleri müdürlüğü, hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. 

Maltepe Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Maltepe genelinde 73 bin sokak hayvanını,Sokaktaki dostlar için 543 kulübe yerleştirdi.

Maltepe Belediyesi, sokak hayvanlarına, aşılama, kısırlaştırma, tedavi, bakım, mikroçip ve sahiplendirme hizmeti vermesinin yanı sıra,  Hayvan Nakil Aracı ile acil müdahale, sevk etme ve yerinde tedavi gibi imkanları da sunuyor.

BAŞKAN KILIÇ;

Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada

''Her canlının yaşam hakkına sahip çıkıyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.