Başkan Kılıç Lozan Antlaşmasının 97. Yıl Dönümünü Kutladı

GÜNDEM 24.07.2020 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1059+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç Lozan Antlaşmasının 97. Yıl Dönümünü Kutladı

Başkan Kılıç Lozan Antlaşmasının 97. Yıl Dönümünü Kutladı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bağımsızlığımızın egemenliğimizin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının belgesi olan Lozan Antlaşmasının 97. Yıldönümünü  kutladıklarını belirtti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç mesajında; “Tarih yazmak, tarih yapmak kadar mühimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği ve İsmet Paşa'nın diplomatik başarısı ile Türkiye'nin bağımsızlık ve barış destanı yazdığı #LozanBarışAntlaşması'nın 97. yılı kutlu olsun. #Lozan #24Temmuz1923  

Başkan Kılıç Lozan Antlaşmasının 97. Yıl Dönümünü Kutladı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bağımsızlığımızın egemenliğimizin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının belgesi olan Lozan Antlaşmasının 97. Yıldönümünü  kutladıklarını belirtti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç mesajında;

“Tarih yazmak, tarih yapmak kadar mühimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği ve İsmet Paşa'nın diplomatik başarısı ile Türkiye'nin bağımsızlık ve barış destanı yazdığı #LozanBarışAntlaşması'nın 97. yılı kutlu olsun. #Lozan #24Temmuz1923  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.