Başkan Kılıç'tan Eren-15 Operasyonu'nda şehit olan askerin ailesine taziye ziyareti

MAHALLELERİMİZ 02.06.2021 - 06:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1384+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç'tan Eren-15 Operasyonu'nda şehit olan askerin ailesine taziye ziyareti

Başkan Kılıç'tan Eren-15 Operasyonu'nda şehit olan askerin ailesine taziye ziyareti   Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in ailesine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan taziye ziyareti. Başkan Kılıç ilk olarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in Maltepe’deki baba ocağına gelen  Kılıç, burada kurulan taziye çadırında şehidin babası  ve yakınlarıyla görüşerek ‘Allah’tan rahmet ve mekanı cennet olsun’ dileklerini iletti.   Burada şehit babasına  metanet ve sabır dileklerinde bulunan Kılç, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’  Ağrı'da şehit düşen kahraman askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in Maltepe’de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimizi bir kez daha dualarla anarken, acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. ’’ ifadelerini kullandı.  

Başkan Kılıç'tan Eren-15 Operasyonu'nda şehit olan askerin ailesine taziye ziyareti

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in ailesine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan taziye ziyareti.

Başkan Kılıç ilk olarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in Maltepe’deki baba ocağına gelen  Kılıç, burada kurulan taziye çadırında şehidin babası  ve yakınlarıyla görüşerek ‘Allah’tan rahmet ve mekanı cennet olsun’ dileklerini iletti.
 
Burada şehit babasına  metanet ve sabır dileklerinde bulunan Kılç, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada
‘’  Ağrı'da şehit düşen kahraman askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in Maltepe’de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimizi bir kez daha dualarla anarken, acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. ’’ ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.