Başkan Kılıç,Esenkent Mahallesi’ni Ziyaret Etti 

YEREL YÖNETİMLER 22.09.2020 - 06:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2106+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç,Esenkent Mahallesi’ni Ziyaret Etti 

Başkan Kılıç,Esenkent Mahallesi’ni Ziyaret Etti    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Esenkent Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarı Firuzan  Çekerekli ve  mahalle  sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntıları dinleyen Başkan Kılıç, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılacağını söyledi.    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. İlçedeki mahalleri tek tek gezen Başkan Kılıç’ın son adresi  Esenkent Mahallesi oldu. Başkan Kılıç, Esenkent Mahallesi ziyareti sırasında bir araya geldiği vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.      Vatandaşlar ile sohbet edip mahalledeki sıkıntılara ve vatandaşların taleplerine kulak veren Kılıç, Esenkent Mahallesi’ndeki ihtiyaçları yakından takip ettiklerini belirterek, çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.     Maltepe Esenkent Muhtarı Firuzan Çekerekli,   Maltepenin parlayan yüzü, Esenkent   Sayın Belediye Başkanı Ali Kılıç bey ve Başkan yardımcıları davetime teşrif etmiş olup, Mahallemizin başta müstakillerde  emsal değerleri olmak üzere kentsel dönüşüm için bahçeleri Toki'de olan blokların akıbeti vb konuları bizzati kendileri kaleme almışlardır.Ayrıca problemleri yerinde tespit için sahada bizimle birlikle dolaşmışlardır.  Yapılacak hizmetlerin Mahallemiz adına ve Maltepemize hayırlı olmasını temenni ederim.Her bir mahallede yapılan medeniyet göstergesi hizmetler ilçenin potansiyelini artırır ve markalaşmış bir yerel hizmet anlayışı sunar.Sayın Başkana ve Değerli Başkan yardımcılarımıza sunuma katılımları için Şahsım ve mahallemiz adına teşekkür ederim dedi

Başkan Kılıç,Esenkent Mahallesi’ni Ziyaret Etti 

 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Esenkent Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarı Firuzan  Çekerekli ve  mahalle  sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntıları dinleyen Başkan Kılıç, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılacağını söyledi. 
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. İlçedeki mahalleri tek tek gezen Başkan Kılıç’ın son adresi  Esenkent Mahallesi oldu. Başkan Kılıç, Esenkent Mahallesi ziyareti sırasında bir araya geldiği vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. 
 
 
Vatandaşlar ile sohbet edip mahalledeki sıkıntılara ve vatandaşların taleplerine kulak veren Kılıç, Esenkent Mahallesi’ndeki ihtiyaçları yakından takip ettiklerini belirterek, çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.  
 
Maltepe Esenkent Muhtarı Firuzan Çekerekli,
 
Maltepenin parlayan yüzü, Esenkent
 
Sayın Belediye Başkanı Ali Kılıç bey ve Başkan yardımcıları davetime teşrif etmiş olup, Mahallemizin başta müstakillerde  emsal değerleri olmak üzere kentsel dönüşüm için bahçeleri Toki'de olan blokların akıbeti vb konuları bizzati kendileri kaleme almışlardır.Ayrıca problemleri yerinde tespit için sahada bizimle birlikle dolaşmışlardır.

 Yapılacak hizmetlerin Mahallemiz adına ve Maltepemize hayırlı olmasını temenni ederim.Her bir mahallede yapılan medeniyet göstergesi hizmetler ilçenin potansiyelini artırır ve markalaşmış bir yerel hizmet anlayışı sunar.Sayın Başkana ve Değerli Başkan yardımcılarımıza sunuma katılımları için Şahsım ve mahallemiz adına teşekkür ederim dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.