BAŞKAN KOTİL 'BU KADİM KENTTE KİMSE YALNIZ KALMASIN DİYE ÇALIŞIYORUZ !'

MAHALLELERİMİZ 30.05.2019 - 08:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2290+ kez okundu.
 

BAŞKAN KOTİL 'BU KADİM KENTTE KİMSE YALNIZ KALMASIN DİYE ÇALIŞIYORUZ !'

BAŞKAN KOTİL 'BU KADİM KENTTE KİMSE YALNIZ KALMASIN DİYE  ÇALIŞIYORUZ !' Maltepe Rizeliler derneği iftarı toplumsal birlik  gecesi coşkusunda geçti. Başkanlığını kısa bir süre önce bu göreve gelen Yılmaz Erten Kotil"in yaptığı Maltepe Rizeliler derneği gelenekselleşen iftarını Dragos Elit Hotel de verdi. Kalabalık davetli gurubunun katıldığı ve çok sayıda Rizeli siyasetçi ve iş adamının katılım gösterdiği gecede konuşan başkan Kotil"Bu kadim kenette kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi, kimsenin kendisini tek başınahissetmemesi adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz"dedi.         Semazen gösterileriyle başlayan ve sinevizyon gösterisiyle devam edileniftar yemeğine  AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikçi,CHP ilçe başkanı Savaş Yücel,MHP ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu, Rize  MHP il başkanı İhsan Alkan ,Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları  Salih Kara,Savaş Eroğlu,İlçe Milli eğitim müdürü Faik Kaptan,Rize Dernekleri federasyonu başkanı Recep Albayrak,Maltepe mahalle muhtarları,yerel basın temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yardımcıları,iş adamları ve çok sayıda Rizelinin katıldığı iftar yemeği toplumsal birlik ve beraberliğe hizmet eden kaynaşma  gecesine dönüştü.   Gecede  iftara katılım gösteren misafirlere hitap eden başkan Yılmaz Erten Kotil özetle şöyle konuştu:İftarımıza katılan her bir hemşerimize ve onların gurbeti beraber paylaştıkları dostlarına yöneticilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor birlikteliğimizin daim kardeşliğimizin baki olmasını diliyorum.   İftar proğramımızın 29 mayıs tarihi ile eşleşmesi bu güne ayrı bir anlam katmıştır. Buradan bu salondan kutlu Fetihin sahibi Sultan Mehmet Han ve tüm şuhedayı minnetle yad ediyorum. Kimi zaman bir öğrencinin,kalemi kağıdı olup burs olduk,kimi zaman bize ihtiyaç duyan bir sofranın ekmeği suyu olduk,kimi zaman engelli kardeşimizin eli ayağı gözü kulağı olduk,kimi zamanda Kızılay ile birlikte kan olup aktık. Sinelerde can olduk canan olduk kardeşlikler kurduk. Aramızda birliktelikler oluşturduk. Sapasağlam kah tulum sesiyle hüzünlenip kah kemençe sesiyle çoştuk. Aralarda hamsi aksamlarını da unutmadık dostlarımızı Diyarbakırdan Edirneye tüm dostlarımızı davet ettik. İmkanlar ölçüsünde acılar olunca  hissettik,paylaştık azalsın diye sevinçleri haykırdık çoğalsın diye.Siyasi dönemlerde ev sahipliği yaptık,hiçbir ayrım gözetmeyip her siyasi görüşe kapılarımızı açtık,siyasi kimlikleriyle derneğimizde görev yapan kardeşlerimiz oldu,siyasi görüş ayrılıklarımız oldu ama hiç siyasi dövüşlerimiz hiç olmadı. Bu ülkeye hizmet eden her siyasi büyüğümüzün Rizeliliğine sahip çıktık. Bu yapılanları zor ve kalabalık ve kadim şehirde kendimizi yalnız hissetmemek adına kimsenin tek başına kalmaması adına yaptık. Ve yapmaya devam ediyoruz. Bunları yaparken maddi ve manevi olarak yanımızda dik duran hemşehrilerimize  iş insanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum." Daha sonra gecede derneğin kuruluşundan  bu yana görev yapan  başkanlara plaket tektim edildi.

BAŞKAN KOTİL 'BU KADİM KENTTE KİMSE YALNIZ KALMASIN DİYE  ÇALIŞIYORUZ !'

Maltepe Rizeliler derneği iftarı toplumsal birlik  gecesi coşkusunda geçti.
Başkanlığını kısa bir süre önce bu göreve gelen Yılmaz Erten Kotil"in
yaptığı Maltepe Rizeliler derneği gelenekselleşen iftarını Dragos Elit Hotel de verdi.
Kalabalık davetli gurubunun katıldığı ve çok sayıda Rizeli siyasetçi ve iş adamının katılım
gösterdiği gecede konuşan başkan Kotil"Bu kadim kenette kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi,
kimsenin kendisini tek başınahissetmemesi adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz"dedi.
   
 
 
Semazen gösterileriyle başlayan ve sinevizyon gösterisiyle devam edileniftar yemeğine  AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikçi,CHP ilçe başkanı Savaş Yücel,MHP ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu, Rize  MHP il başkanı İhsan Alkan
,Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları  Salih Kara,Savaş Eroğlu,İlçe Milli eğitim müdürü Faik Kaptan,Rize Dernekleri federasyonu başkanı Recep Albayrak,Maltepe mahalle muhtarları,yerel basın temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yardımcıları,iş adamları ve çok sayıda Rizelinin katıldığı iftar yemeği toplumsal birlik ve beraberliğe hizmet eden kaynaşma  gecesine dönüştü.
 
Gecede  iftara katılım gösteren misafirlere hitap eden başkan Yılmaz Erten Kotil özetle şöyle konuştu:İftarımıza katılan her bir hemşerimize ve onların gurbeti beraber paylaştıkları dostlarına yöneticilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor birlikteliğimizin daim kardeşliğimizin baki olmasını diliyorum.
  İftar proğramımızın 29 mayıs tarihi ile eşleşmesi bu güne ayrı bir anlam katmıştır. Buradan bu salondan kutlu Fetihin sahibi Sultan Mehmet Han ve tüm şuhedayı minnetle yad ediyorum.
Kimi zaman bir öğrencinin,kalemi kağıdı olup burs olduk,kimi zaman bize ihtiyaç duyan bir sofranın ekmeği suyu olduk,kimi zaman engelli kardeşimizin eli ayağı gözü kulağı olduk,kimi zamanda Kızılay ile birlikte kan olup aktık.
Sinelerde can olduk canan olduk kardeşlikler kurduk. Aramızda birliktelikler oluşturduk. Sapasağlam kah tulum sesiyle hüzünlenip kah kemençe sesiyle çoştuk. Aralarda hamsi aksamlarını da unutmadık dostlarımızı Diyarbakırdan Edirneye tüm dostlarımızı davet ettik. İmkanlar ölçüsünde acılar olunca  hissettik,paylaştık azalsın diye sevinçleri haykırdık çoğalsın diye.Siyasi dönemlerde ev sahipliği yaptık,hiçbir ayrım gözetmeyip her siyasi görüşe kapılarımızı açtık,siyasi kimlikleriyle derneğimizde görev yapan kardeşlerimiz oldu,siyasi görüş ayrılıklarımız oldu ama hiç siyasi dövüşlerimiz hiç olmadı.
Bu ülkeye hizmet eden her siyasi büyüğümüzün Rizeliliğine sahip çıktık. Bu yapılanları zor ve kalabalık ve kadim şehirde kendimizi yalnız hissetmemek adına kimsenin tek başına kalmaması adına yaptık. Ve yapmaya devam ediyoruz. Bunları yaparken maddi ve manevi olarak yanımızda dik duran hemşehrilerimize  iş insanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum."
Daha sonra gecede derneğin kuruluşundan  bu yana görev yapan  başkanlara plaket tektim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.