BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN BAYRAM KUTLAMASI

MAHALLELERİMİZ 30.07.2020 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1225+ kez okundu.
 

BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN BAYRAM KUTLAMASI

BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN BAYRAM KUTLAMASI   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlıklı ve güzel günlerde kutlanacak nice bayramlar temennisinde bulundu.   Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama yayınlayan Başkan Yunus Erdel’in mesajı şöyle:   “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde de olsa birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir bayramı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayram sevincine ve coşkusuna her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor süreçte Kurban Bayramı’nın dünyaya, ülkemize, Maltepe'mize sevgi, barış, kardeşlik getirmesini temenni ediyor, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı, güzel günlerde geçireceğiniz nice mutlu bayramlar diliyorum “                                                       YUNUS ERDEL MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI                               BAŞKANI                              
BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN BAYRAM KUTLAMASI
 
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlıklı ve güzel günlerde kutlanacak nice bayramlar temennisinde bulundu.
 
Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama yayınlayan Başkan Yunus Erdel’in mesajı şöyle:
 
“Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde de olsa birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir bayramı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayram sevincine ve coşkusuna her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor süreçte Kurban Bayramı’nın dünyaya, ülkemize, Maltepe'mize sevgi, barış, kardeşlik getirmesini temenni ediyor, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı, güzel günlerde geçireceğiniz nice mutlu bayramlar diliyorum “  
                           
                        YUNUS ERDEL
MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
                              BAŞKANI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.