BAŞKAN ZAFER YILDIRIM'DAN BAYRAM KUTLAMASI

SPOR 30.07.2020 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2184+ kez okundu.
 

BAŞKAN ZAFER YILDIRIM'DAN BAYRAM KUTLAMASI

BAŞKAN ZAFER YILDIRIM'DAN BAYRAM KUTLAMASI   Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım, tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutladığını belirterek, “İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.   Dünya üzerinde salgınların bittiği, açlığın yoksulluğun tarihe karıştığı, özellikle Müslüman coğrafyalarında akan kan ve göz yaşının dindiği, mazlumlara yönelik zulümlerin son bulduğu, insanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir dünya en büyük özlemimizdir. Spor aynı zamanda sağlık, barış ve kardeşlik demektir. Tüm dünyaya bu güzel duyguların hakim olması, dünyanın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine yol açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle spor camiamızın, milletimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN ZAFER YILDIRIM'DAN BAYRAM KUTLAMASI
 
Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım, tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutladığını belirterek, “İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.  

Dünya üzerinde salgınların bittiği, açlığın yoksulluğun tarihe karıştığı, özellikle Müslüman coğrafyalarında akan kan ve göz yaşının dindiği, mazlumlara yönelik zulümlerin son bulduğu, insanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir dünya en büyük özlemimizdir.

Spor aynı zamanda sağlık, barış ve kardeşlik demektir. Tüm dünyaya bu güzel duyguların hakim olması, dünyanın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine yol açacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle spor camiamızın, milletimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.