Basketbol ve voleybolun ardından bir iptal kararı daha

SPOR 12.05.2020 - 15:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2411+ kez okundu.
 

Basketbol ve voleybolun ardından bir iptal kararı daha

Basketbol ve voleybolun ardından bir iptal kararı daha ! Basketbol ve voleybolun ardından hentbolda da sezon iptal edildi. Kararı THF Başkanı Bilal Eyüboğlu açıkladı. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, TRT Spor’a yaptığı açıklama ile hentbolda profesyonel liglerin tescil edildiğini, şampiyon ilan edilmeyeceğini, küme düşme olmayacağını ve gelecek sezon kulüplerin Avrupa kupalarına ligdeki son sıralamalarına göre gideceğini açıkladı. Eyüboğlu ayrıca gelecek sezon ile ilgili olarak sezon takvimi ve mücadele edecek takım sayısına, ilgili mevzuatın hükümlerine göre THF Yönetim Kurulu tarafından karar verileceğini açıkladı. Bütün kulüplerin görüşünün alındığının altını çizen Eyüboğlu, “Bu karar sadece federasyonun almış olduğu değil, bütün kulüplerin ortak vermiş olduğu bir karar” ifadelerini kullandı.

Basketbol ve voleybolun ardından bir iptal kararı daha !

Basketbol ve voleybolun ardından hentbolda da sezon iptal edildi. Kararı THF Başkanı Bilal Eyüboğlu açıkladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, TRT Spor’a yaptığı açıklama ile hentbolda profesyonel liglerin tescil edildiğini, şampiyon ilan edilmeyeceğini, küme düşme olmayacağını ve gelecek sezon kulüplerin Avrupa kupalarına ligdeki son sıralamalarına göre gideceğini açıkladı.

Eyüboğlu ayrıca gelecek sezon ile ilgili olarak sezon takvimi ve mücadele edecek takım sayısına, ilgili mevzuatın hükümlerine göre THF Yönetim Kurulu tarafından karar verileceğini açıkladı.

Bütün kulüplerin görüşünün alındığının altını çizen Eyüboğlu, “Bu karar sadece federasyonun almış olduğu değil, bütün kulüplerin ortak vermiş olduğu bir karar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.